سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا


اصول تغذیه پنبه (همراه با مبانی نمونه‌برداری از گیاه، آب و خاک در راستای توصیه بهینه کود)


تاریخ نشر : ۸۵۰۳۰۲
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۱۶۸
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۹۰۰-۱۲-۸
شماره کنگره : ۸۵۳۰۲۰۶۱
رده دیویی : ۶۳۳.۵
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : قوشچی - فرشاد
نویسنده : ضیائیان - عبدالحسین
نویسنده : سیلسپور - محسن

نگارنده در این کتاب، ابتدا آماری از میزان تولید پنبه در کشور در سال 1383 به دست می‌دهد. به تصریح وی: 'براساس آمار نامه‌های سال 1383، میزان تولید پنبه در کشور در حدود 420 هزار تن بوده است که از این مقدار، 69/8 درصد آن از اراضی آبی به دست آمده است. استان‌های خراسان و گلستان از نظر تولید به ترتیب با 39/28 و 15/33 درصد سهم در تولید پنبه‌ی کشور در جایگاه نخست، قرار گرفته‌اند. به طوری که 56/61 درصد از تولیدات پنبه‌ی کشور در این استان‌ها تولید شده است. استان‌های فارس، اردبیل و اصفهان به ترتیب با 12/19، 10/12 و 4/21 درصد از کل تولید کشور در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند. سپس مباحثی چون خصوصیات زراعی پنبه'، 'نیاز غذایی پنبه'، 'اصول نمونه‌برداری از گیاه، آب و خاک' و 'مدل کامپیوتری‌ توصیه‌ی کودی در زراعت پنبه' بازگو می‌گردد.