جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

بررسی اثرات تغذیه ای ، بر روی بارمیکروبی ایلیوم


در مطالعه ای ، اثرات نوع منبع چربی و آنتی بیوتیکهای آویلامایسین و سالینومایسین بر روی جمعیت میکروبی ایلیوم جوجه های گوشتی در سنین ۷ ، ۱۴ ، ۲۱ و ۳۵ روزه مورد بررسی قرار گرفت.نتایج نشان می دهد که جمعیت میکروبی وابسته به سن بوده و تحث اثر چربی و آنتی بیوتیک های موجود در جیره قرار می گیرد
منبع : مؤسسه مرغداری ایران


همچنین مشاهده کنید