دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیشنیاز سیستمهای HACCP
نویسنده : پایان - رسول
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۱/۲۶
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/پ۲فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۰۰۶-۶۴-۰
بخش نخست کتاب در بر گیرنده مطالب مربوط به عوامل و راههای آلودگی بیولوژیکی و شیمیایی مواد غذایی, شناسایی و کنترل آنهاست .در بخش دوم تاکید بر موضوعاتی است که در به وجود آوردن محیط سالم و مطمئن برای سلامت محیط زیست, کارکنان و تولید مواد غذایی با کمترین خطا تاثیر دارد .عناوین فصلهای این دو بخش عبارتاند از' :آلودگی بیولوژیکی مواد غذایی و عوامل موثر بر آن', 'آلودگی شیمیایی مواد غذایی', 'سترون سازی در صنایع غذایی', 'رعایت اصول بهداشتی در طراحی کارخانه', 'تمیز کردن و نظافت در کارخانههای مواد غذایی', 'بهداشت کارکنان', 'حشرات و جوندگان', 'زبالهها و پسابهای صنعتی', 'کنترل بهداشت مواد غذایی', 'اهمیت آب در کنترل بهداشتی مواد غذایی', 'سیستمهای HACCPدر صنایع غذایی', 'بیماریهای حرفهای 'و 'ایمنی کار در صنایع غذایی .'
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست