چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
پفک گردویی
● مواد لازم:
▪ زرده تخممرغ: ۳ عدد
▪ وانیل شکری: یکچهارم قاشق چایخوری
▪ پودر قند: یکچهارم پیمانه
▪ گردوی خردشده: یک و یکدوم پیمانه
▪ پودر پسته (برای تزئین): به میزان لازم
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود. پودر قند را با زردههای تخممرغ و وانیل مخلوط کرده و خوب بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. گردوی خردشده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مایه نباید بعد از اضافهشدن گردو، شل باشد، در غیر اینصورت مقداری گردو اضافه کنید. سینی را چرب کرده و با قاشق از مایه گلولههای کوچکی با فاصله در سینی چیده و روی آن را کمی پودر پسته بریزید و سپس سینی را در طبقه وسط فر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از سردشدن، شیرینی را از سینی جدا کرده و در ظرف دربستهای نگهداری کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست