دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
نگه داری نان
چیدن نان های داغ روی هم، کپک زدگی را تسریع، فسادزدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند، بنابراین قبل از سرد شدن کامل نان ها، آن ها را دسته نکنید و نان سرد شده را در پلاستیک در بسته بگذارید. خرید نان مازاد بر نیاز روزانه نیز یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است که بهتر است از خرید نان اضافی خودداری کنید. از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید، مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد و مانع جذب سریع قند و چربی در خون می شود. هنگام خرید نان حتما یک سفره پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید، نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگه داری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود. نان را در یخچال نگه داری نکنید. نگه داری در یخچال بیات شدن نان را نسبت به محیط بیرون افزایش می دهد لذا بهتر است نان را در فریزر به صورت بسته بندی نگه داری کنید.
مهتا موسوی
کارشناس صنایع غذایی
منبع : روزنامه خراسان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست