پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
مدیریت تخمهای جوجهکشی
این پروسه با جمع آوری تخم ها در حالیکه هنوز گرم هستند شروع می شود. تخم ها باید حداقل ۳ بار در روز جمع آوری شوند. بهداشت تخم و ضد عفونی صحیح مهم است. چون نفوذ باکتری منجر به افزایش مرگ اولیه و ضعیف شدن جنین داخل تخم مرغ ، درصد بالاتر جوجه های ناقص در هنگام هچ ، آلودگی کیسه زرده و افزایش مرگ ومیر در هفته اول می گردد. لازم به ذکر است که بهداشت دست و سینی هم مهم است. از جمله نکات دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که افزایش مدت ذخیره شدن اثر منفی بر روی قدرت جوجه شدن تخم می گذارد. تخم های مورد استفاده برای جوجه کشی باید بین ۱۶ و ۱۸ درجه سانتیگراد ذخیره شوند. رطوبت مطلوب برای ذخیره تخم ها بین ۷۰ و ۸۰% است که این رطوبت باعث می شود دهیدراتاسیون به حداقل برسد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست