یکشنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۳ / 1 December, 2024
مجله ویستا

شیر سویا


شیر سویا
سویا چند مدل تو بازار یافت میشه .به صورت لوبیا,بصورت چرخ کرده (مثل گوشت چرخ کرده) و بصورت برشته شده .
سویای مورد نظر لوبیا شکل (به صورت original) میباشد.
قدم اول ابتدا سویا را در ظرفی محتوی آب ریخته حداقل ۲ ساعت میگذاریم تا کاملا خیس بخورد.سپس بعد از خیس خوردن آب اضافی را جدا و سویا را درون میکسر یا آسیاب کن ریخته و آن را آسیاب میکنیم.بسته به مقدار مخلوط مقداری آب به آن اضافه کرده درون ظرفی میریزیم و روی شعله میگذاریم حداقل ۱ ساعت که با شعله بسیار کم جوشید آن را با صافی صاف میکنیم.ناگفته نماند که ممکن است سویا هنگام جوشیدن سر برود برای جلوگیری از این کار یک قاشق فلزی درون ظرف بگذاریدپس از صاف کردن سویا آن را در یخچال گذاشته و میتوانید بسته به میل خود به آن اسانس اضافه کنید .متل انواع مربا ,عسل ,کاکائو , شکر و غیره .
نکته دیگر اینکه حتی میتوانید اضافه سویا را که ته صافی باقی مانده را فریز کرده در غداهایی چون کوکو سیب زمینی,کتلت بکاربرید بدون اینکه مزه غذا عوض شود.