جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

موز


موز
موز را که ما معمولا مصرف می کنیم میوه ای است که پس از چیدن آنرا در محل مخصوصی قرار داده و بوسیله گاز شیمیائی آنرا رسانیده اند بنابراین از شکل طبیعی خود تا حدی خارج شده است . بهر حال بهترین طریقه مصرف این میوه آن است که یک ساعت قبل از خوردن آنرا پوست کنده و به قطعاتی تقسیم کنند و یا آنکه در صورت امکان به خوبی له کرده در سالاد بریزند. در این موقع ملاحظه خواهند کرد که به مراتب شیرین تر از موقعی است که بلافاصله پس از پوست کردن آنرا می خورند.
موز خشک کرده که در مزارع تولید این میوه تهیه می کنند بقدری مغذی است که بایستی به اعتدال از آن استفاده نمود. موز خشک تمامی خواص ‍ موز تازه را دارا بوده و سرشار از فسفر، منیزیم ، پتاسیم ، آهن وبخصوص ‍ مواد ئیدرات دو کربن (نشاسته و قند) می باشد. ویتامین های آ و ب و ث موجود در این میوه اهمیت نقشی را که در تغذیه ، نمو و رشد دستگاه استخوانی و تعادل عصبی ایفا می کند بخصوص توجیه می نماید. سلولز موجود در موز بسیار کم است بدین جهت مصرف مرتب و زیاد آن ممکن است موجب یبوست گردد.
منبع : مطالب ارسال شده