چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
بررسی تولید و تعیین برخی ویژگیهای آنزیم پروتئیناز آسپارتیک (رنت) از سویههای زیگومیست بومی
كپكهای زیگومیست از منابع مختلف مثل خاك، هوا، كمپوست و پساب صنایع پنیرسازی جدا و خالص شد و آزمایش كیفی هیدرولیز كازئین با انتقال كپكها بوسیله سیم پلاتین به محیط شیر چربی گرفته جامد انجام گرفت. بمنظور تولید آنزیم پروتئیناز آسپارتیك، از بستر جامد (S.S.F = (Solid-state fermentation با حضور سبوس گندم و آب لولهكشی استفاده گردید. پس از تلقیح تعداد معینی از اسپورهای هر كپك به محیطهای استریل فوق، در گرمخانه با دمای °C۲۷ و به مدت ۷۲ ساعت صورت گرفت. پس از طی این دوره، بافر سیترات با غلظت ۱/۰ مولار و
۵/۳ = pH به ارلنهای حاوی سبوس و كپك افزوده شده و در نهایت محتویات هر ارلن از طریق كاغذ واتمن شماره ۱ صاف شدند. فعالیت پروتئولیتیك آنزیمهای تولید شده به روش اصلاح شده آنسون و با واحد ۱-min . ۱-U.ml تعیین گردید. قدرت لختهكنندگی نیز در مورد تك تك نمونههای آنزیمی با واحد سوكسله محاسبه و نسبتهای لختهكنندگی به پروتئولیز نیز ثبت شد. بیشترین نسبت برابر ۶۸۵۹ بود كه متعلق به گونه موكور جداسازی شده از خاك است. آنزیم این كپك در غلظت ۱% از سوبسترای كازئین اشباع گردید و pH بهینه برای فعالیت آن ۵/۴ تعیین شد. آنزیم فوق الذكر تا دمای °C۶۰ از خود فعالیت نشان داد ولی از دمای °C۶۵ به بعد، بهطور كامل غیر فعال گردید. pH مساوی ۵/۶ محیط كشت بیشترین نسبت لختهكنندگی به پروتئولیز و در pH=۵ حداكثر قدرت لختهكنندگی آنزیم، مشاهده شد افزایش یون كلسیم میتواند این شاخصه آنزیم را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.
۵/۳ = pH به ارلنهای حاوی سبوس و كپك افزوده شده و در نهایت محتویات هر ارلن از طریق كاغذ واتمن شماره ۱ صاف شدند. فعالیت پروتئولیتیك آنزیمهای تولید شده به روش اصلاح شده آنسون و با واحد ۱-min . ۱-U.ml تعیین گردید. قدرت لختهكنندگی نیز در مورد تك تك نمونههای آنزیمی با واحد سوكسله محاسبه و نسبتهای لختهكنندگی به پروتئولیز نیز ثبت شد. بیشترین نسبت برابر ۶۸۵۹ بود كه متعلق به گونه موكور جداسازی شده از خاك است. آنزیم این كپك در غلظت ۱% از سوبسترای كازئین اشباع گردید و pH بهینه برای فعالیت آن ۵/۴ تعیین شد. آنزیم فوق الذكر تا دمای °C۶۰ از خود فعالیت نشان داد ولی از دمای °C۶۵ به بعد، بهطور كامل غیر فعال گردید. pH مساوی ۵/۶ محیط كشت بیشترین نسبت لختهكنندگی به پروتئولیز و در pH=۵ حداكثر قدرت لختهكنندگی آنزیم، مشاهده شد افزایش یون كلسیم میتواند این شاخصه آنزیم را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران دولت سیزدهم رافائل گروسی رئیس جمهور دولت مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
هواشناسی سازمان هواشناسی تهران قتل بارش باران پلیس حجاب آموزش و پرورش سیل سلامت شهرداری وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو شهرداری تهران مالیات مسکن حقوق بازنشستگان قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو قیمت دلار بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب فضای مجازی رضا رویگری تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینما تئاتر دفاع مقدس سینمای ایران سریال موسیقی کتاب
اینوتکس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین رفح آمریکا حماس روسیه چین ترکیه نوار غزه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی فناوری سامسونگ آیفون گوگل مایکروسافت باتری ناسا
سازمان غذا و دارو خواب مواد غذایی کمردرد بیماران خاص زیبایی کاهش وزن بیمه