پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
بررسی تولید و تعیین برخی ویژگیهای آنزیم پروتئیناز آسپارتیک (رنت) از سویههای زیگومیست بومی
كپكهای زیگومیست از منابع مختلف مثل خاك، هوا، كمپوست و پساب صنایع پنیرسازی جدا و خالص شد و آزمایش كیفی هیدرولیز كازئین با انتقال كپكها بوسیله سیم پلاتین به محیط شیر چربی گرفته جامد انجام گرفت. بمنظور تولید آنزیم پروتئیناز آسپارتیك، از بستر جامد (S.S.F = (Solid-state fermentation با حضور سبوس گندم و آب لولهكشی استفاده گردید. پس از تلقیح تعداد معینی از اسپورهای هر كپك به محیطهای استریل فوق، در گرمخانه با دمای °C۲۷ و به مدت ۷۲ ساعت صورت گرفت. پس از طی این دوره، بافر سیترات با غلظت ۱/۰ مولار و
۵/۳ = pH به ارلنهای حاوی سبوس و كپك افزوده شده و در نهایت محتویات هر ارلن از طریق كاغذ واتمن شماره ۱ صاف شدند. فعالیت پروتئولیتیك آنزیمهای تولید شده به روش اصلاح شده آنسون و با واحد ۱-min . ۱-U.ml تعیین گردید. قدرت لختهكنندگی نیز در مورد تك تك نمونههای آنزیمی با واحد سوكسله محاسبه و نسبتهای لختهكنندگی به پروتئولیز نیز ثبت شد. بیشترین نسبت برابر ۶۸۵۹ بود كه متعلق به گونه موكور جداسازی شده از خاك است. آنزیم این كپك در غلظت ۱% از سوبسترای كازئین اشباع گردید و pH بهینه برای فعالیت آن ۵/۴ تعیین شد. آنزیم فوق الذكر تا دمای °C۶۰ از خود فعالیت نشان داد ولی از دمای °C۶۵ به بعد، بهطور كامل غیر فعال گردید. pH مساوی ۵/۶ محیط كشت بیشترین نسبت لختهكنندگی به پروتئولیز و در pH=۵ حداكثر قدرت لختهكنندگی آنزیم، مشاهده شد افزایش یون كلسیم میتواند این شاخصه آنزیم را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.
۵/۳ = pH به ارلنهای حاوی سبوس و كپك افزوده شده و در نهایت محتویات هر ارلن از طریق كاغذ واتمن شماره ۱ صاف شدند. فعالیت پروتئولیتیك آنزیمهای تولید شده به روش اصلاح شده آنسون و با واحد ۱-min . ۱-U.ml تعیین گردید. قدرت لختهكنندگی نیز در مورد تك تك نمونههای آنزیمی با واحد سوكسله محاسبه و نسبتهای لختهكنندگی به پروتئولیز نیز ثبت شد. بیشترین نسبت برابر ۶۸۵۹ بود كه متعلق به گونه موكور جداسازی شده از خاك است. آنزیم این كپك در غلظت ۱% از سوبسترای كازئین اشباع گردید و pH بهینه برای فعالیت آن ۵/۴ تعیین شد. آنزیم فوق الذكر تا دمای °C۶۰ از خود فعالیت نشان داد ولی از دمای °C۶۵ به بعد، بهطور كامل غیر فعال گردید. pH مساوی ۵/۶ محیط كشت بیشترین نسبت لختهكنندگی به پروتئولیز و در pH=۵ حداكثر قدرت لختهكنندگی آنزیم، مشاهده شد افزایش یون كلسیم میتواند این شاخصه آنزیم را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی پلیس تهران قوه قضاییه پلیس راهور هلال احمر سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب کتاب مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه یمن افغانستان
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ
هوش مصنوعی هواپیما تبلیغات تلفن همراه اپل گوگل همراه اول مدیران خودرو ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه