دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

چند نکته غذایی برای کاهش ریسک سرطان


چند نکته غذایی برای کاهش ریسک سرطان
▪ از یك رژیم پر فیبر برای جلوگیری از یبوست پیروی كنید.
▪ مصرف چربیهای اشباع شده را به حداقل برسانید.
▪ از یك رژیم غنی از ویتامین E , C و بتاكاروتین استفاده كنید.
▪ روزانه حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات مصرف كنید.
▪ از غلات پرسبوس بیشتر استفاده كنید.
▪ مصرف نمك و مواد پر نمك مثل كالباس و سوسیس، شوریجات و چیپس را به حداقل برسانید.
منبع : واحد مرکزی خبر