جمعه, ۲۰ مهر, ۱۴۰۳ / 11 October, 2024
مجله ویستا

سوفله مرغ و قارچ


سوفله مرغ و قارچ
●مواد لازم
گوشت مرغ پخته بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ كامل: ۴ عدد
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
كره: ۵۰ گرم
قارچ ورقه شده سرخ شده: ۵۰۰ گرم
پنیر: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲ لیوان
آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل: به مقدار كافی
خردل: یك قاشق مرباخوری
●طرز تهیه
كره را روی حرارت آب كرده، آرد را در آن تفت دهید، سپس شیر را به تدریج اضافه كنید تا سس صاف و یك دست شود، اگر گلوله شد از صافی رد كنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، زرده تخم مرغ را خوب هم زده و به آن اضافه كنید، خردل را هم اضافه كرده و پس از چند جوش، شعله را خاموش كنید، ۶ عدد سفیده را خوب زده تا مثل پنبه شود، آن گاه مرغ خرد شده و قارچ ورقه شده سرخ شده را با مایه شیر و زرده مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و در آخر با سفیده مخلوط كرده و مایه را در ظرف نسوز مناسبی كه قبلا" چرب كرده اید بریزید، مایه باید ظرف را پر كند، پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و ظرف را در اولین طبقه فر با حرارت ۴۰۰ درجه قرار دهید. سوفله بهتر است ۴۵ دقیقه در فر باشد و شما می‌توانید برای این كه سوفله لطیف تر طبخ شود آن را به طریقه بن ماری آماده كنید، (بن ماری یعنی پختن روی آب، در ظرف بزرگتر آب ریخته و ظرف حاوی مواد را داخل آب قرار داده و در فر بپزید).