پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
دسر گلابی و انار
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سه عدد گلابی پوست کنده و خردشده
▪ یک عدد انار (دانه شده)
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ ربع قاشق چایخوری پودر جوز هندی
▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ دو قاشق غذاخوری بادام خرد شده (به دلخواه)
▪ چهار برگ نعنا برای تزئین (به دلخواه)
▪ زمان لازم: ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
انار و گلابی را در ظرفی ریخته و آب لیمو را روی آن بریزید. در یک ظرف کوچک شکر، جوز هندی و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی میوه ها بریزید. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را در ظرفی ریخته و با بادام و نعنا تزئین کنید.
[فرشته علیزاده]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری