یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا
بیسکویت مربائی
● مواد لازم:
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخممرغ ۲ عدد
آرد ۵۰۰ گرم
مارمالاد زردآلود یا آلبالو
● طرز تهیه:
کره را در حرارت خارج از یخچال قرار میدهی وقتی نرم شد با شکر مخلوط میکنیم و تخممرغهای را اضافه میکنیم. در آخر آرد را کمکم به آن اضافه میکنیم تا خمیر بهدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. بعد از خمیر گلولههای به اندازه گردو درست میکنیم وسط آنرا با انگشت گود میکنیم و با ۱۷۵ درجه در فر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میپزیم. سپس وقتی کمی خنک شد داخل گودیهای را با مارمالاد زردآلود و یا آلبالو پر میکنیم.
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخممرغ ۲ عدد
آرد ۵۰۰ گرم
مارمالاد زردآلود یا آلبالو
● طرز تهیه:
کره را در حرارت خارج از یخچال قرار میدهی وقتی نرم شد با شکر مخلوط میکنیم و تخممرغهای را اضافه میکنیم. در آخر آرد را کمکم به آن اضافه میکنیم تا خمیر بهدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. بعد از خمیر گلولههای به اندازه گردو درست میکنیم وسط آنرا با انگشت گود میکنیم و با ۱۷۵ درجه در فر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میپزیم. سپس وقتی کمی خنک شد داخل گودیهای را با مارمالاد زردآلود و یا آلبالو پر میکنیم.
منبع : نشریه بهکام
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست