پنجشنبه, ۱۷ آبان, ۱۴۰۳ / 7 November, 2024
مجله ویستا

ماهی پلو


ماهی  :  ۵۰۰ گرم
آرد سفید  :   قدری
برنج  :  ۴۰۰ گرم
کره  :   قدری
سس گوجه فرنگی  :   قدری
ماهی را تمیز کرده قطعه قطعه نموده و در آرد غلطانده در روغن سرخ کنید. سپس در ظرف علیحده ۴۰۰ گرم برنج شسته را در روغن بغلطانید تا رنگش کمی متمایل به رنگ زرد شود، سپس آب دوغ روی برنج ریخته و در آتش ملایم بپزید.
همین که برنج‌ها به ندازه کافی پخته شد و آبش تقریباً تمام گشت رویش مقداری کره ریخته باز نیم ساعت دیگر دم کنید.
سپس ماهی را در میان قاب چیده پلو را دورش ریخته رویش قدری سس گوجه فرنگی بریزید.