پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
میگوی سرخ شده
▪ موادلازم :
میگو
پیاز,سیر,فلفل و ادویه
سیب زمینی یاسبزی(گشنیز,شنبلیله)
برنج
كشمش,خلال بادام,مغزگردو
ترشی یا لیمو ترش
پیازسبز,تربچه
▪ طرزتهیه:
میگوی خشك یا تازه را با پیاز داغ,سیر ,فلفل ,سیب زمینی یا سبزی (گشنیزوشنبلیله)و ادویه سرخ كرده وبا چلو یا نان مصرف میكنند. اگر بخواهند پلو مصرف كنند آن را لای پلو میگذارند تا با آن دم بكشد. بعضیها میگوی سرخ كرده را با كشمش وخلال بادام یا مغزگردو قاطی میكنند ودر پیاز داغ سرخ میكنند. خوراك ماهی یا میگو را بهتر است با ترشی, لیمو ترش, ترشی انبه, پیاز سبز یا پیاز خشك وتربچه مصرف كرد.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
زلزله تهران فضای مجازی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت دستگیری وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران روز کارگر حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما فیلم دفاع مقدس رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال سپاهان استقلال تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول شبکه های اجتماعی دبی اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت ویتامین قهوه داروخانه