سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
میگوی سرخ شده
▪ موادلازم :
میگو
پیاز,سیر,فلفل و ادویه
سیب زمینی یاسبزی(گشنیز,شنبلیله)
برنج
كشمش,خلال بادام,مغزگردو
ترشی یا لیمو ترش
پیازسبز,تربچه
▪ طرزتهیه:
میگوی خشك یا تازه را با پیاز داغ,سیر ,فلفل ,سیب زمینی یا سبزی (گشنیزوشنبلیله)و ادویه سرخ كرده وبا چلو یا نان مصرف میكنند. اگر بخواهند پلو مصرف كنند آن را لای پلو میگذارند تا با آن دم بكشد. بعضیها میگوی سرخ كرده را با كشمش وخلال بادام یا مغزگردو قاطی میكنند ودر پیاز داغ سرخ میكنند. خوراك ماهی یا میگو را بهتر است با ترشی, لیمو ترش, ترشی انبه, پیاز سبز یا پیاز خشك وتربچه مصرف كرد.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست