جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پای قارچ


پای قارچ
● مواد لازم
▪ خمیر پیتزا
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ ۴۵۰ گرم قارچ
▪ یک حبه سیر بزرگ
▪ نصف فنجان خامه
▪ یک سوم فنجان شیر
▪ یک سوم فنجان خامه ترش
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ کمی جوز هندی
▪ یک قاشق مرباخوری جعفری تازه خرد شده
▪ یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده
● طرز تهیه
فر را با درجه حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و ته ظرف مناسبی را که دیواره دارد چرب کرده خمیر را در آن قرار دهید.
سپس قارچ را با سیر تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند.
به میزان دلخواه به آن نمک، فلفل و جوزهندی اضافه کنید و آنها را روی نان قرار دهید.
در ظرف مناسبی خامه، شیر و خامه ترش را با تخم مرغ بخوبی هم بزنید و به آن جعفری تازه را نیز اضافه کنید.
این مخلوط را روی قارچ ها بریزید.
سپس پنیر پیتزا را روی آن ریخته و پای قارچ را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته شده و سرخ شود.

[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید