جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
پای قارچ
● مواد لازم
▪ خمیر پیتزا
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ ۴۵۰ گرم قارچ
▪ یک حبه سیر بزرگ
▪ نصف فنجان خامه
▪ یک سوم فنجان شیر
▪ یک سوم فنجان خامه ترش
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ کمی جوز هندی
▪ یک قاشق مرباخوری جعفری تازه خرد شده
▪ یک فنجان پنیر پیتزای رنده شده
● طرز تهیه
فر را با درجه حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کرده و ته ظرف مناسبی را که دیواره دارد چرب کرده خمیر را در آن قرار دهید.
سپس قارچ را با سیر تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند.
به میزان دلخواه به آن نمک، فلفل و جوزهندی اضافه کنید و آنها را روی نان قرار دهید.
در ظرف مناسبی خامه، شیر و خامه ترش را با تخم مرغ بخوبی هم بزنید و به آن جعفری تازه را نیز اضافه کنید.
این مخلوط را روی قارچ ها بریزید.
سپس پنیر پیتزا را روی آن ریخته و پای قارچ را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته شده و سرخ شود.
[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم ابراهیم رئیسی توماج صالحی سریلانکا دولت پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سیستان و بلوچستان سازمان سنجش فضای مجازی پلیس شهرداری تهران سلامت اصفهان
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو بازنشستگان قیمت دلار ارز بانک مرکزی مسکن ایران خودرو تورم
موسیقی رهبر انقلاب تلویزیون ترانه علیدوستی فیلم مهران مدیری سینمای ایران بازیگر تئاتر سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه فلسطین روسیه حماس طالبان اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی بارسلونا جام حذفی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال ژاوی باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال
هوش مصنوعی ناسا رونمایی مریخ تیک تاک اپل فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه