جمعه, ۲۰ مهر, ۱۴۰۳ / 11 October, 2024
مجله ویستا
”لوکاس“ شایسته این عنوان بود
● صید جدید بایرن، پدیده جام هجدهم
کمیته برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال، در انتخابی ”لوکاس پودولسکی“ را جوان اول این جام معرفی کرد تا تیم میزبان بیش از به دست آوردن مقام سومی جهان، با روحیهای مضاعف شاهد خوشحالی و شادمانی این جوان خوشنقش باشد.
در طول برگزاری جام، تعدادی از بازیکنان جوان نتوانستند مطابق با پیشبینیهای اولیه عمل کنند و زودتر از ۳ نام مطرح از گردونه بازیها خارج شدند.
”لیونل مسی“ بازیکن جوان آرژانتینی مطرحترین گزینه بود که پس از رهائی از آسیبدیدگی بهعنوان بار تعویضی به زمین رفت، اما با وجود درخشش در همان زمان کوتاه بهدلیل اینکه مورد اعتماد ”پکرمن“ نبود، نتوانست در بازیهای حساس و حذفی در ترکیب کشورش حاضر شود و شب باخت به آلمان در حالیکه آرژانتین نیاز به چنین بازیکنی را در زمین احساس میکرد، باز هم ۱۲۰ دقیقه روی نیمکت نشست و شاهد کنارهگیری همبازیانش از جام بود. ”روبینیو“ی برزیلی هم زیر سایه ”رونالدو“ و ”آریانو“ قرار داشت و سرمربی محتاطی همچون ”پریهرا“ هیچگاه برای بازی کردن او ریسک نکرد.
به همین علت او نیز جام تلخی را سپری کرد. هنگامیکه ستارههای نامی برزیل نتوانستند از پس ”زیدان“ برآیند، ”روبینیو“ و ”سیسینیو“ ۲ جوان رئالمادرید زمانی در حدود ۱۰ دقیقه در اختیار داشتند که در همان مدت کوتاه چنان انگیزهای به تیم تزریق کردند که نگو و نپرس. در همان لحظات، برزیل یکپارچه حملهور شد، اما دفاع کهنه کار فرانسه آن دقایق را با تجربه فراوان سپری کرد تا این جوان هم مثل ”مسی“ با دنیائی از آرزو با جام وداع کند. ”رونالدو“ از پرتغال کاندیدای مطرح دیگری بود که مطابق با انتظار عمومی روبهرو شد.
قدرت حمل توپ بالا و ضربات ناگهانی وی چشمها را خیره میکرد؛ ضمن اینکه با تعصبی مثالزدنی تیمش را به کمک بزرگترهای تیم ”فیگو“، ”کاستینی“ و ”دکو“ تا جمع ۴ تیم پایانی بالا آورد. او مقابل انگلستان با شیطنت و البته روی حرکتی آماتورگونه داور دیدار را به اخراج ”وین رونی“ تشویق کرد، حرکتی که هیچ دلیلی نداشت جز بدنامی ”رونالدو“ چرا که حرکت ”رونی“ به خودی خود اخراج داشت و داور کاملاً بر اوضاع مسلط بود. ”رونالدو“ با آن حرکت، از چشم طرفداران و مسئولان فوتبال انگلستان افتاد و به او لقب ”جوان متقلب“ دادند. وی اوضاع را در منچستریونایتد بههم ریخته است.
”کریستیانو“ نمایش فنی فوقالعادهای داشت، اما همین جنجال و حاشیهسازی کار دستش داد تا پس از شکست در دیدار ردهبندی و قناعت به مقام چهارمی، راهی کشورش شده و دریابد که در بازیهای ملی و بینالمللی باید جدای از توجه به مسائل فنی، موارد اخلاقی را هم در نظر گرفت تا از نظر مجمع بزرگ و معتبری نظیر فیفا بهعنوان یک چهره برتر معرفی گردد و این بازیها تجربه بسیار گرانبهائی برای او بود.
”فرانک ریبری“ بازیکن جوان و پدیده فرانسه که ”زیدان جدید“ این کشور معرفی شده یک بازیکن مستعد و خوشآتیه است که از او در سالهای آینده بیشتر خواهیم شنید، اما بازیهای خوب او تحتالشعاع درخشش و آخرین نمایشهای ”زیزو“ قرار گرفت تا کمتر کسی به انتخاب این جوان بیندیشد.
در حقیقت ”زیدان“ با روندی که از بازی با برزیل در پیش گرفت، تمامی معادلات جام را برهم زد و بدین ترتیب بازی کلیه همبازیانش هم از نظرها پنهان ماند و هر کسی از فرانسه سخن میگفت به نام و بازیهای زیبای ”زیدان“ که آخرین یادگارهای او در چمن سبز نام گرفته، اشاره میکرد و بدینترتیب بازیکن جوان و مسلمان فرانسوی که با اعلام نظری جالب ثابت کرده به مسائل دینی هم پایبندی فراوانی دارد، به حق خودش نرسید و تنها به بازی در کنار نامهای بزرگ و افتخار جدیدی که برای فوتبال فرانسه به ارمغان آوردن خوش کرد. ”ریبری“ گفته بود: ”قبل از بازی با خدا راز و نیاز کرده و در طول بازی وجودش را در کنار خود حس میکردم و پس از بازی باید او را شاکر باشم که استعدادی این اندازه نصیبم کرده که بتوانم در چنین سطحی بدرخشم“.
پایبندی این جوان به مسائل اخلاقی قطعاً میتواند برای وی روزهای خوشی را در زندگی ورزشی رقم بزند و یورو ۲۰۰۸بهترین محل برای نیل به این هدف است که میتوان در انتظار درخشش ”ریبری“ بود!
”لوکاس پودولسکی“ جوان اول جام و جوان اول تیم ”کلینزمن“ بازیکن بسیار مستعد و بااخلاقی است که در طول این جام به همراه ”کلوزه“ بازیهای بسیار درخشانی ارائه کرد و در گلزنی هم موفق بود و مقابل ”اکوادور“ عامل اصلی صعود آلمان لقب گرفت.
مرد منتخب باشگاه ”کلن“ پیش از شروع جام پای برگه قرار داد ”بایرن مونیخ“ را امضاء کرد تا جایگزین بسیاری از ستارههای نامدار و مسن ”بایرن“ گردد.
”پودولسکی“ در این بازیها یک فرصت استثنائی مقابل ”بوفون“ سنگربان ایتالیا را از دست داد. در دقیقه ۱۱۸ یک ضربه محکم با پای چپ به سمت دروازه ایتالیا شلیک کرد که ”بوفون“، باتجربه فراوانش توپ را دفع کرد، ضربهای که اگر درون دروازه جای میگرفت، ”پودولسکی“ را به اسطوره بزرگی تبدیل میکرد. او در دیدار ردهبندی هم کامل بازی کرد و در پیروزی بزرگ آلمان مقابل پرتغال سهم داشت و با توفیق تیمی مقابل همبازیان ”رونالدو“ بار دیگر تأکید کرد که لایق رسیدن بهعنوان جوان اول جام بود. به هر حال این سرآغازی برای او است که در میان خیل جوانانی که ”کلینزمن“ در این جام از آنها استفاده کرد، سرآمد سایرین لقب گرفت و باید خودش را آماده حضور در تمرینات سخت و سنگین ”ماگات“ در بایرن نماید که فصل آینده قصد دارد نقشی متفاوت برایش در نظر گرفته و فوتبال او را کامل و جامع سازد.
نمیدانم چرا هرگاه بازیکنی از ”بایرن مونیخ“ بهعنوان شخصی در طول جام دست مییافت، ناخودآگاه یاد ”بکن باوئر“ و نفوذش در تشکیلات فیفا میافتادم!
آیا بهنظر شما ”پودولسکی“ هم برای انتخاب فوق با حمایت ”قیصر“ روبهرو شد؟ به هر حال تفاوتی نمیکند. او جوانی سربهزیر و آرام است که با شایستگی خود را به ترکیب اصلی تحمیل کرد و سرانجام با کسب این عنوان و مقام سومی، جام جهانی را ترک کرد.
منبع : روزنامه ابرار ورزشی
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست