شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
پیتزای اسفناج و تخم مرغ
● مواد لازم
▪ یک ورقه خمیر پیتزا
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری شکر
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ نصف قاشق غذاخوری نمک
▪ ۳۰۰ گرم اسفناج
▪ یک فنجان پنیر پیتزا
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
● طرز تهیه
اسفناج ها را به خوبی شسته و خرد کنید، روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگ ریخته و اسفناج ها را در آن تفت دهید و اجازه دهید تا با بخار پخته شود. تخم مرغ ها را به آن افزوده و به مدت سه دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. نمک و شکر را به آن افزوده و به همراه پنیر پیتزا روی خمیر قرار داده ودر فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست