پنجشنبه, ۱۳ دی, ۱۴۰۳ / 2 January, 2025
مجله ویستا
غذا و چربیها
مترجم : سالک - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۳/۱۷
رده دیویی : ۶۱۳.۲۸
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۶۹۵-۸۱-۷
این کتاب از مجموعه ((بهداشت غذا)) که برای کودکان و نوجوانان به فارسی ترجمه شده به معرفی ((چربیها)) اختصاص دارد .کتاب با تصاویر متعدد رنگی, آزمایشهای ساده و فعالیتهای سرگرم کننده و تمرینهای مختلف همراه است .برخی مطالب کتاب عبارتاند از :مواد تشکیل دهنده چربیها, نقش چربیها در بدن انسان و نیاز بدن انسان به چربیها, انواع مختلف چربیها (چربیهای اشباع شده, چربیهای اشباع نشده چند زنجیرهای و چربیهای اشباع نشده ساده) و فواید و مضرات هر یک, خوراکیهای دارای چربی, برنامه غذایی مفید برای کنترل چربی غذاها, خطر چربیها برای قلب, و اطلاعاتی از این دست .کتاب با شرح و توضیح واژههای تخصصی و مشکل متن به پایان میرسد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست