سه شنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۳ / 10 December, 2024
مجله ویستا
شیرینی شاه بلوط
● مواد لازم:
▪ بیسکویت: ۱۰ عدد؛
▪ کره: ۱ قاشق مرباخوری؛
▪ شیر: ۴/۱ لیوان؛
● مواد لازم برای روی شیرینی:
▪ شاه بلوط: ۱۰۰ گرم؛
▪ آب: ۱ لیوان؛
▪ عسل: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ پودر هل سبز: نوک قاشق چای خوری؛
▪ زعفران و گلاب: به میزان کافی.
● طرز تهیه:
بیسکویت ها را با دست خرد کنید و کمی شیر و کره به آن بیفزایید. سپس با پشت چنگال آنها را له کنید. بعد داخل قالب ها را با این مخلوط پُر کنید. شاه بلوط را بشویید و پوست آنها را با کارد بشکافید و لایۀ دوم آنها را با دقت جدا کنید. سپس شاه بلوط ها را ۱۰ دقیقه با یک لیوان آب در قابلمه بپزید تا نرم شوند.
فر را گرم کنید و ۱۰ دقیقه قالب های کیک را داخل فر بگذارید تا بپزند. بعد بگذارید تا سرد شوند. شاه بلوط ها را با مخلوط عسل، پودر هل سبز، زعفران و گلاب آغشته کنید و روی هر قالب یک شاه بلوط قرار دهید و با رندۀ شکلات و کرم شانتی آنها را تزیین کنید. لازم است کرم شانتی را با نصف لیوان شیر سرد بزنید تا سفت شود.
▪ نکته:
Crome Chantilly: در اصل آمیزه ای است از «کرم فِرِش» Crome Fraiche، شکر و وانیل. اما امروزه در آشپزی و قنادی اروپایی این نام در مورد خامۀ سفت زده شده نیز استفاده می شود.
منبع : خانواده ما
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست