یکشنبه, ۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 26 May, 2024
مجله ویستا
بهداشت مواد غذایی
نویسنده : فرجزادهآلان - داود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۹/۲۳
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۱۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۳۴-۵۷-X
در نوشتار حاضر, مخاطبان طی پانزده فصل با انواع میکروبهای مهم مواد غذایی و بیماریهای ناشی از آن آشنا میشوند .افزون بر آن اصول و روشهای نگهداری انواع مواد غذایی را فرا میگیرند .فصلهای کتاب عبارتاند از' :بهداشت تغذیه', 'آشنایی با عوامل آلوده و فاسد کننده مواد غذایی', 'منابع آلودگی آب و مواد غذایی و راههای انتشار آن', 'آشنایی با میکروبهای مهم مواد غذایی', 'مسمومیت و بیماریهای منتقله از آب و غذا به انسان', 'آشنایی با اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی', 'آشنایی با تقلبات در تهیه مواد غذایی', 'آشنایی با بازرسی اماکن تهیه, توزیع و فروش مواد غذایی', 'آشنایی با بهداشت شیر و فرآوردههای آن', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی گوشت', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی ماهی', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی گوشت مرغ', 'آشنایی با بهداشت تخممرغ 'و 'آشنایی با فساد مواد غذایی کنسرو شده .'
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی ایران انتخابات ریاست جمهوری شهدای خدمت سیدابراهیم رئیسی انتخابات رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی حسین امیرعبداللهیان ابراهیم رئیسی شهادت
وزارت بهداشت تهران سازمان هواشناسی مشهد فضای مجازی شهرداری تهران پلیس کنکور قتل آتش سوزی سیل آموزش و پرورش
دولت سیزدهم واردات خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو حقوق بازنشستگان یارانه بورس بازار خودرو تورم سهام عدالت
سینما تلویزیون دونالد ترامپ سینمای ایران نیلوفر امرایی همایون شجریان جشنواره کن سینمای جهان اصغر فرهادی دفاع مقدس سریال پایتخت کتاب
وزارت علوم
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل روسیه فلسطین جنگ غزه آمریکا چین اوکراین حماس اتحادیه اروپا لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال جواد نکونام استقلال خوزستان لیگ برتر نساجی باشگاه پرسپولیس بارسلونا والیبال تیم ملی والیبال ایران بازی
اپل هوش مصنوعی موبایل سامسونگ گوگل اینترنت مایکروسافت کهکشان ناسا فضا
استرس دیابت زوال عقل تبلیغات قلب روغن ماهی ویتامین پیری نوزاد