پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
بهداشت مواد غذایی
نویسنده : فرجزادهآلان - داود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۹/۲۳
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۱۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۳۴-۵۷-X
در نوشتار حاضر, مخاطبان طی پانزده فصل با انواع میکروبهای مهم مواد غذایی و بیماریهای ناشی از آن آشنا میشوند .افزون بر آن اصول و روشهای نگهداری انواع مواد غذایی را فرا میگیرند .فصلهای کتاب عبارتاند از' :بهداشت تغذیه', 'آشنایی با عوامل آلوده و فاسد کننده مواد غذایی', 'منابع آلودگی آب و مواد غذایی و راههای انتشار آن', 'آشنایی با میکروبهای مهم مواد غذایی', 'مسمومیت و بیماریهای منتقله از آب و غذا به انسان', 'آشنایی با اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی', 'آشنایی با تقلبات در تهیه مواد غذایی', 'آشنایی با بازرسی اماکن تهیه, توزیع و فروش مواد غذایی', 'آشنایی با بهداشت شیر و فرآوردههای آن', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی گوشت', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی ماهی', 'آشنایی با بهداشت و بازرسی گوشت مرغ', 'آشنایی با بهداشت تخممرغ 'و 'آشنایی با فساد مواد غذایی کنسرو شده .'
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست