چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
کیک شکلات و قهوه (موکا)
● مواد لازم:
▪ دو سوم پیمانه کره
▪ یک سوم پیمانه پودر کاکائو بدون شکر
▪ ۱ ق.چ. پودر قهوه فوری
▪ ۱ پیمانه شکر
▪ ۲ عدد تخم مرغ
▪ ۱ ق.چ. وانیل
▪ سه چهارم پیمانه آرد
▪ نصف پیمانه شکلات خرد شده کم شیرینی
▪ ۱ ق.چ. رنده پوست پرتقال
▪ خاک قند (در صورت تمایل)
● روش تهیه:
۱) فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید. کرده را در یک ماهیتابه متوسط روی حرارت کم قرار دهید تا آب شود. پودر کاکائو و قهوه را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط را از روی حرارت برداشته، شکر را اضافه نمایید. تخم مرغها را یک یکی به مخلوط اضافه کنید و سپس وانیل را بریزید. مواد را با همزن دستی و تا حدی که با هم ترکیب شوند، مخلوط کنید. خرده شکلاتها و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید.
۲) خمیر را داخل قالب گردی در اندازه مناسب که زیاد عمیق نباشد و آن را با روغن چرب کرده اید بریزید و روی آنرا صاف و یکنواخت کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از اینکه کیک کمی خنک شد، آن را از قابل خارج کرده، در صورت تمایل با خاکه قند تزئین کرده و به شکل مثلث برش بزنید.
این کیکها را میتوانید به مدت یک هفته در یک ظرف با دربهای غیر قابل نفوذ، در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری نمایید.
منبع : ترانه ها
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست