پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

LG – B۲۱۰۰


LG – B۲۱۰۰
● آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود می باشد :
- گوشی
- دفترچه استفاده از گوشی
- CD به همراه برنامه LG PC Sync برای ارتباط گوشی با کامپیوتر ( در حالی که کابل ارتباطی گوشی با کامپیوتر در بسته موجود نیست ) .
شرکت LG برای تنوع دادن به محصولات خود کوشش قابل توجهی کرده است ولی متاسفانه با تغییر شکل و ظاهر گوشی تغییری در نوع پلت فرم ( Platform ) آن ها نداده است که گوشی B۲۱۰۰ را می توان یک نمونه از این محصولات نام برد .
این گوشی را می توان مدل ارتقاء یافته گوشی B۲۰۰۰ نام برد که یک دوربین VGA به آن اضافه شده ولی به جای آن امکان استفاده از رادیوی FM حذف گردیده است !
اندازه گوشی ۱۰۵.۵x۴۴x۱۵.۹ میلی متر می باشد و وزن آن ۷۳ گرم است و می توان گفت که اندازه و وزن گوشی بسیار مناسب می باشد و گوشی را بسیار خوش دست و مناسب جلوه می دهد.
این گوشی در ۳ رنگ عرضه شده است که البته فرق آن ها فقط در رنگ قاب روئی گوشی می باشد و قاب پشتی همه ی آن ها از جنس پلاستیک و مشکی رنگ می باشد.
صفحه نمایشگر گوشی از نوع STN است و قابلیت نمایش ۶۵ هزار رنگ را دارا می باشد. رزولوشن صفحه ۱۲۸x۱۲۸ پیکسل است که می توان پنج خط نوشته و یک خط مخصوص نمایش اطلاعات دیگر را در هنگام نوشتن SMS مشاهده کرد .
در کل می توان صفحه نمایشگر این گوشی را در بین دیگر گوشی های LG یکی از برترین ها محسوب کرد ولی در مقایسه با گوشی های C۶۵ و CF۶۲ زیمنس برتری نسبی گوشی های زیمنس به چشم می خورد .
کلیدهای صفحه کلید گوشی با اندازه خوب و فاصله مناسب در کنار هم چیده شده اند و این دو مساله کار با صفحه کلید گوشی را بسیار مطبوع جلوه می دهد . رنگ زمینه ی کلید ها آبی رنگ می باشد و یک کلید ۴ طرفه برای حرکت در منوها وجود دارد که متأسفانه از دکمه وسط یا OK بهره مند نمی باشد و این مسأله تنها ضعف صفحه کلید این گوشی محسوب می شود .
پورت ارتباطی گوشی با کامپیوتر در قسمت پائینی گوشی قرار دارد و محل اتصال هدست به گوشی نیز که با یک لایه ی پلاستیکی پوشیده شده در قسمت کناری سمت چپ گوشی به چشم می خورد که البته این پلاستیک بعد از مدتی حالت خود را از دست داده و از محل خود بیرون می زند . دکمه فعال کردن دوربین هم در قسمت کناری سمت راست گوشی واقع شده است .
باتری گوشی از نوع ۷۸۰mAh و از جنس Li – Ion می باشد و به گفته ی شرکت سازنده تا ۲۵۰ ساعت به صورت آماده باش ( Standby ) روشن می ماند و یا می توان تا تمام شدن باتری سه ساعت و نیم با آن به مکالمه بپردازید .
هنگامی که باتری این گوشی توسط ما آزمایش شد با شرایط ۴۵ دقیقه مکالمه و ۲۵ دقیقه استفاده از سایر امکانات گوشی، باتری گوشی ۴ روز دوام آورد .
شارژ شدن کامل این گوشی کمی بیش از یک ساعت و نیم به طول می انجامد .
● منوها ( Menu ) :
با استفاده از کلید ۴ طرفه موجود موجود در قسمت بالای صفحه کلید گوشی می توانید به هر یک از زیر منوهائی که زیاد به آن ها زیاد سر می زنید دسترسی پیدا کنید و یا از دکمه های ۱ تا ۹ برای دسترسی هر چه سریعتر به منوها استفاده نمائید .
منوها به صورت تک تک به همراه یک عکس نشان داده می شوند و تمامی زیر منوها به صورت لیست می باشند .
● دفترچه تلفن ( Phone Book ) :
قابلیت ذخیره حداکثر ۲۰۰ نام ( ۴ شماره و یک آدرس e – mail ) در حافظه داخلی گوشی وجود دارد که هر نام می تواند به یکی از ۷ گروه موجود در گوشی تعلق گیرد و یک عکس نیز به آن اختصاص یابد تا در هنگام مکالمه در کنار نام فرد نمایش داده شود .
با فشردن دکمه ی دفترچه تلفن تمامی شماره ها (هم آن هائی که در سیم کارت وجود دارند و هم آن هائی که در حافظه ی داخلی گوشی ذخیره شده اند) به نمایش در می آید .
همچنین می توانید برای هر یک از گروه ها یک عکس و یک صدای زنگ مخصوص تعریف نمائید .
● پیام ها ( Message ) :
این گوشی از استاندارد EMS پشتیبانی می کند یعنی می توانید به همراه SMS های ارسالی خود عکس های سیاه و سفید (Picture Message) و یا ملودی های ساده ارسال نمائید و یا چند SMS طولانی را در قالب یک SMS ( پشت سر هم ) بخوانید و یا بفرستید .
سیستم T۹ یا سیستم تایپ هوشمند نیز در گوشی موجود می باشد که انگلیسی زبانان می توانند از آن استفاده نمایند .
امکان ارسال و دریافت MMS نیز در این گوشی موجود است که فعلاً در کشور ما کاربرد ندارد .
تمام پیغام ها اول در سیم کارت و سپس در حافظه ی داخلی ذخیره خواهند شد .
● لیست مکالمات ( Call List ) :
در این قسمت ۱۵ شماره آخر هر یک از تماس های رسیده به شما و یا گرفته شده توسط شما و یا تماس های ناموفق نمایش داده می شود. یک لیست نیز برای نمایش کلی ۲۰ تماس آخر وجود دارد که با فشار دادن دکمه سبز ( دکمه تماس ) نمایش داده خواهد شد .
● پروفایل ها ( Profiles ) :
تمامی اصوات خروجی دستگاه از صدای زنگ گرفته تا صدای دکمه های صفحه کلید از این قسمت قابل تغییر می باشند .
● تنظیمات ( Setting ) :
در اینجا می توانید به تنظیمات دستگاه دسترسی پیدا کنید به طور مثال تنظیمات صفحه نمایشگر ، مکالمات و قفل خودکار صفحه کلید .
● قسمت برنامه ریزی روزانه ( Organizer ) :
در این جا فقط قادر به ذخیره ۲۰ رویداد می باشید که می توانید برای آن ها ساعت و تاریخ و زنگ انتخاب نمائید ، در تقویم نیز روزهای ۱ ماه در صفحه نشان داده می شوند و روزهائی که رویداد خاصی در آن ها وجود دارد با یک رنگ دیگر نسبت به بقیه روزها متمایز می شوند ، تنها ضعف این قسمت از گوشی را می توان ذخیره فقط ۲۰ رویداد در حافظه بیان نمود .
همچنین می توانید پنج زنگ ساعت جداگانه تنظیم نمائید تا هر یک به طور موقت ، روزانه و یا هفتگی زنگ بزنند ، و به شما هشدار بدهند .
● دوربین ( Camera ) :
دوربین VGA این گوشی همانند دوربین دیگر گوشی های LG می باشد که تقریباً وجود آن تبدیل به یک سنت شده است و بدون هیچ تغییر و ارتقائی در مدل های جدیدتر نیز به کار گرفته می شود ، کیفیت عکس ها خیلی خوب به نظر نمی رسد (بد هم نیستند!) و نمی توان در بین دوربین گوشی های دیگر ، دوربین این گوشی را نادیده گرفت .
با استفاده از این دوربین می توانید عکس هائی با اندازه (رزولوشن) ۶۴۰x۴۸۰ ، ۲۴۰x۳۲۰ ، ۱۲۰x۱۶۰ با فرمت Jpg ذخیره نمائید و می توانید کیفیت هر عکس را از یکی از ۳ حالت: بالا ، معمولی یا پائین انتخاب نمائید .
البته باید توجه داشته باشید که عکس برداری با اندازه ۶۴۰x۴۸۰ فقط با کیفیت پائین ( LOW ) صورت می پذیرد !
در هنگام عکسبرداری می توانید هر یک از تنظیمات عکس برداری را تغییر دهید ولی متاسفانه نمی توانید این تغییرات را ذخیره نمائید و هر دفعه باید زحمت این کار را خودتان بکشید ، با استفاده از قابلیت های سیاه و سفید کردن عکس ها و یا افکت زیبای Sepia می توانید به آن ها جلوه خاصی ببخشید ، همچنین باید اشاره کرد که قابلیت بزرگنمائی ۵ برابر ( Zoom ۵x ) نیز امکان پذیر است و می توانید عکس هایتان را با قاب های ( Frame ) زیبای موجود در گوشی تزئین نمائید .
● قسمت سرگرمی و برنامه ها ( FUN & Tools )
۲ بازی مبتنی بر پلت فرم جاوا در این گوشی موجود می باشد و در قسمت My Folder می توانید ملودی ها و یا عکس هایتان و یا برنامه های دریافتی از اینترنت را در فضای خالی حدوداً ۱.۳ مگابایتی گوشی ذخیره کنید .
برنامه ساعت جهانی ، تبدیل واحدها و کمیت ها و همچنین ماشین حساب نیز بدون تغییر نسبت به سایر مدل های دیگر در این قسمت قرار دارند .
همچنین می توانید از ضبط خبرنگاری این گوشی که فقط قابلیت ذخیره کردن ۱۶ ثانیه صدا را دارد استفاده کنید البته قادر به ضبط صدای حین مکالمه نمی باشید .
● اینترنت ( Internet ) :
این گوشی قابلیت پشتیبانی از استاندارد GPRS کلاس ۱۰ را دارد که می توانید از طریق آن به اینترنت وصل شوید (البته بهتر است از قسمت WAP استفاده نمائید که به صرفه تر می باشد) که البته فعلاً در کشور ما قابل استفاده نمی باشد .
● جاوا ( JAVA ) :
حدوداً ۱.۳ مگابایت حافظه خالی اشتراکی در گوشی وجود دارد که می توانید برنامه های جاوا را در آن ذخیره نموده و از آن ها استفاده نمائید ، این دستگاه از استاندارد midp۱.۰ پشتیبانی می کند ولی متاسفانه سرعت پردازش اطلاعات در این گوشی پائین می باشد ( طبق آزمایش JBenchmark۱.۰) .
● در نهایت :
کیفیت برقراری تماس و مکالمه ی گوشی در سطح مناسبی قرار دارد و مشکلی از این بابت برای شما وجود نخواهدداشت . صدای زنگ گوشی از نوع پلی فونیک ۴۰ صوتی می باشد آیفون ( Load Speaker ) گوشی نسبت به مدل های پیشین ضعیف تر شده است و در محیط های پر سر و صدا به سختی شنیده می شود و قدرت لرزاننده گوشی نیز مطلوب است .
در کل باید اشاره کرد که قیمت گوشی با توجه به قابلیت های آن مطلوب می باشد و می تواند به عنوان یکی از کاندیدهای خرید گوشی میان رقیبان بی شمار خود قرار بگیرد .
منبع : سایت جی.اس.ام