سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

ترفند هایی برای کدبانوی ایرانی


▪ برای آن‌که گل کلم شما سفید و درخشان شود، در هنگام پختن، کمی شیر به اندازه یک پیمانه به آن اضافه کنید.
▪ هنگام پختن نخود، لوبیا و سایر حبوبات، هیچ‌گاه به آن نمک نزنید، چرا که دیر خواهد پخت.
▪ وقتی غذایی را با کره سرخ می‌کنید یک قاشق مرباخوری روغن به آن اضافه کنید، چرا که از سوختن آن جلوگیری خواهد کرد.
▪ اگر هنگام پختن گوشت سفید، مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زودتر خواهد پخت.
▪ اگر سوسیس را پیش از سرخ کردن، مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید، کمتر از حد معمول چروکیده و یا جمع خواهد شد و به هیچ عنوان ترک نخواهد خورد.
▪ برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه پر کنید و پس از گرم شدن بقیه آب را به آن اضافه کنید.
منبع : .tehroon۲۰