شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
سلامت باقیمانده غذاها
بر خلاف نظر رایج بین مردم، با قیمانده غذا باید پیش از سرد شدن در یخچال قرار گیرد. اگر غذاها در مدت کمتر از دو ساعت در یخچال قرار نگیرند، ارزش خود را از دست داده و باید دور ریخته شوند.
اگر مقادیر غذای باقیمانده زیاد است باید آنها را به مقادیر کمتر تقسیم کرده، در ظرف های کوچک قرار داده و سپس سریعاً در یخچال گذاشت.
اگر غذا هنوز داغ است در آن را باید برداشت تا غذا سریعاً خنک شود.
درجه حرارت یخچال باید ۴۰ درجه فارنهایت (۴/۵ درجه سلسیوس) باشد؛ چرا که رشد باکتری ها در این دما دچار اختلال می شود. بهتر است یک دما سنج در یخچال قرار داده شود تا از دمای آن اطمینان حاصل شود.
یخچال یا فریزر را نباید از غذای داغ پر کرد چرا که باعث ناپایداری دمای درون آن می گردد.
[آرزو محمودی]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست