پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
سوپ مرغ و برنج
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ خرد شده(حبه قندی):۳۰۰ گرم
▪ كرفس ریز شده:۱۰۰ گرم
▪ پیاز رنده شده:یك عدد
▪ سیر له شده ریز شده:یك حبه
▪ دارچین نكوبیده:یك تكه (۱۰ سانتی)
▪ فلفل سیاه نكوبیده:یك قاشق چایخوری
▪ آب:۷۰۰ سیسی
▪ عصاره مرغ گالینابلانكا:۲ عدد
▪ آبلیمو ترشتازه:۱۲ فنجان
▪ برنج خیسخورده:۷۵ گرم
▪ برگ جعفری تازه:۱۲ فنجان
▪ برگ نعناع تازه:۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا مرغ، كرفس، پیاز، سیر، دارچین و عصاره مرغ را در قابلمه ریخته و آب را به آن افزوده و به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم، سپس آبلیموترش و برنج خیس خورده را به مواد داخل قابلمه افزوده و آن را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیفتد.در آخر غذا را در ظرف مخصوص كشیده و با برگ نعناع و جعفری تازه تزیین و میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری