جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
پلو زعفرانی با طعم لیمو
● مواد لازم:
▪ آبمرغ: ۴ فنجان (۱ لیتر)
▪ زعفران ساییده: یك چهارم قاشق چایخوری
▪ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز قرمز كوچك خرد شده: ۲ عدد (۱۶۰ گرم)
▪ سیر له كرده: ۲ حبه
▪ برگ كاری یا برگ بو: ۶ عدد
▪ زنجبیل تازه رنده كرده: ۲ قاشق چایخوری
▪ برنج: ۲ فنجان (۴۰۰ گرم)
▪ آب لیمو تازه: یك چهارم لیوان (۶۰میلیلیتر)
▪ گشنیز تازه خرد كرده: یك چهارم لیوان
● طرز تهیه:
آب مرغ را در قابلمهای روی حرارت گذاشته تا بهجوش آید، سپس خارج از حرارت زعفران راداخل آن ریخته و در آن را به مدت ۱۵ دقیقهببندید و بگذارید بماند.
روغن را در ماهی تابه روی حرارت داغ كرده وپیاز، سیر، زنجبیل و برگ كاری را در آن تفتدهید، تا پیاز نرم شود، بعد رنده لیمو را به همراهبرنج به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید. اكنونآب مرغ را ریخته و بگذارید به جوش بیاید، درظرف را ببندید و حرارت را ملایم كنید تا آب مرغكشیده شود و دم بكشد.
اكنون خارج از حرارت، آب لیمو و گشنیز تازهخرد كرده را با پلو مخلوط كرده و در ظرف راببندید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند، اینكغذا آماده میباشد. لاز م به ذكر است كه برگكاری را در آخر طبخ از غذا خارج كنید.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست