یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت


آبگوشت
● مواد لازم:
▪ نخود ۱ پیمانه
▪ لوبیا ۱ پیمانه
▪ ماهیچه نیم کیلو
▪ پیاز پوست کنده ۱ عدد
▪ سیب زمینی پوست کنده ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی متوسط ۱ عدد
▪ زرد چوبه ۱ قاشق
▪ نمک و فلفل مقداری
▪ لیمو عمانی ۲ عدد
▪ آب لیمو ۴ قاشق در صورت نبودن لیمو عمانی
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه کرده و می شوییم و درون قابلمه قرار می دهیم قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم حبوبات و پیاز و زرد چوبه و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و می گذاریم برای یکی دو ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس سیب زمینی و گوجه فرنگی و لیمو عمانی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم همه مواد بپزند تا زمانیکه نرم شوند. قابلمه را از روی آتش بر می داریم آب آن را در یک ظرف و مواد دیگر را در ظرفی دیگر می کشیم مزه آنرا می چشیم در صورت کم بودن نمک کمی نمک به آن اضافه می کنیم . معمو&#۶۵۲۷۱; در آبگوشت نان خرد می کنند و سپس مصرف می شود.