جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا


اقتصاد علم قلابی راک فلرها


اقتصاد علم قلابی راک فلرها
علمی که از آن به علم اقتصاد نامبرده می شود تا حد بسیاری زیادی علمی قلابی است که توسط راک فلرها و دارو دسته ی بارون های دزدشان خلق شده است.در واقع این، یک سیستم دگرگون جلوه داده شده برای استخراج کردن خراج و پول از عامه مردم است.
برای درک این موضوع، اقتصاد آمریکا (و خیلی از اقتصاد های دیگر) را به عنوان یک پادشاهی بابل باستان یا مصر باستان تصور کنید. کنترل روی بانک مرکزی را با کنترل روی ذخایر جایگزین کنید و کسانی که در صنایع اصلی نیستند را همانند بردگانی که سهمیه غله خود را از خدای پادشاه دریافت می کنند تصور کنید.
سپس تصور کنید که پادشاه می خواهد تا آنجایی که امکان دارد بیشترین هزینه را برای شکوه و جلال خود و کمترین هزینه را برای بردگانش بپردازد. بنابراین به زیر دستانش می گوید که کلید خوشبختی آن ها چیزی به نام هرم ناخالص ملی (Gross National Pyramid)است.
پادشاه می خواهد که این هرم هر چه سریع تر برپا شود بنابراین تصمیم می گیرد که هم مردان و هم زنان برای ساخت این بنا به کار گمارده شوند.
او همچنین فرمان می دهد که کارگران ۱۰ یا ۱۲ ساعت در روز به جای ۸ ساعت قبلی کار کنند.
افزون بر این، او دستور می دهد که جیره ی کارگرانی که این قانون را رعایت نمی کنند قطع شود.
او به این منظور که جلوی اعتراض کارگران را بگیرد دسترسی آن ها را به اطلاعات محدود می کند، آن ها را مجبور به شرکت در هزاران ساعت جلسه ی شستشوی مغزی می کند و بخش اعظمی از ذخایر غلات خود را صرف استخدام سپاهی از سربازان مزدور می کند تا مراقب برده ها باشند.
بولتن خبری ای که عامه مردم مجاز به دیدنش هستند اعلام می کند که همه هم اکنون خوشحال ترند چون هرم بزرگ تر و بهتر از قبل است و اشرافیت به سمت زندگی فاسدتر پیش می رود.
مردم به گونه ای احساس می کنند که یک چیزی در مورد این شرایط اشتباه است ولی آن ها کاملا مطمئن نیستند که آن چیست زیرا که بسیار زیرکانه مخفی شده است.
این در واقع همان مدلی است که اقتصاد امروز آمریکا بر مبنای آن کار می کند. فقط به خاطر داشته باشید که معنای واقعی GNP هرم ناخالص ملی است نه تولید ناخالص ملی.
راک فلرها درآمدهای مردم طبقه متوسط را پایین نگه می دارند و هم مردان و هم زنان را مجبور به کار می کنند تا یک پروژه عظیم مخفی را به ثمر برسانند. آن ها حتی به طور مصنوعی قیمت نفت را بالا برده اند و مردم را در بدهی انداخته اند تا حتی بیشتر بتوانند از همه مردم استفاده کنند.
آمریکایی ها و ژاپنی ها فقیر نگه داشته شده اند تا هزینه هدف بلند مدت آن ها که به بردگی کشیدن تمامی انسان ها است برداخت شود.
برا ی این که کاری کنیم تا اقتصاد برای مردم کار کند نه برای بارون های دزد؛ لازم است تا دولت اولویت هدف اقتصادی خود را از بالا بردن تولید ناخالص ملی به چیز دیگر تغییر دهد. استاندارد جدید باید درآمد قابل قبول و خوشبختی عمومی را به عنوان هدف اصلی سیاستگذاران مورد استفاده قرار دهد.
منبع : نوسازی