جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
وضعیت میکروبی سبزیهای شور
نگهداری سبزیها به وسیله شور کردن آنها با روش زیر انجام میگیرد: نمک سود کردن یا قرار دادن در آب نمک، پاستوریزه کردن، انجماد. اسیدهای آلی همراه با نمک طعام نگاهدارندههایی هستند که در مورد تمام سبزیهای شور مورد استفاده قرار میگیرند در فراوردههای شور و تخمیر شده به طور طبیعی اسید لاکتیک ایجاد میشود. اسید استیک را به صورت سرکه اضافه میکنند. سایر نگاهدارندهها مانند بنزووات سدیم، سوربات پتاسیم و ایندریدسولفورو ممکن است به فراوردههای نهایی اضافه شوند. سبزیهایی که به طور معمول شور میشوند شامل خیار، کلم، زیتون و فلفل، هویج، گل کلم، گوجه فرنگی و پیاز میباشند.
در زمان نمک سود کردن یا قرار دادن سبزی در آب نمک ممکن است بسته به میزان غلظت نمک مورد استفاده تخمیر لاکتیک ایجاد گردد، یا نشود. میزان نمک اضافه شده بسیار متغیر است و بستگی به این دارد که تا چه حد میزان نرم شدن فراورده نهایی مورد نظر است. از نرم شدن بیش از حد خیار شور میتوان با تنظیم غلظت نمک به میزانی که جلوگیری از فعالیت آنزیمهای تجزیه کننده پکتین مینماید جلوگیری کرد. چنانچه میزان حرارت و رطوبت در زمان نگهداری فراورده زیاد ( ۲۱درجه سانتیگراد و ۷۰درصد رطوبت)باشد این میکروارگانیزمها افزایش مییابند
منبع : واحد مرکزی خبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست