چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
اعتماد به نفس در محل کار
همه چیز در شرایط عادی به سر می برد، صبح با خوشی سر کار می آیید، کار خود را انجام میدهید و عصر به منزل بر می گردید. تا اینکه شخص جدیدی وارد شرکت می شود، شخصی که با حضورش در محل کار تمام انرژی شما را گرفته صرف موارد بیهوده میکند. کسی که شما فکر میکنید اصلاً فقط به این دلیل به شرکت آمده که شخص شما را نابود کند و در یک کلام با شما مشکل دارد.
بله تا قبل از این بسیار سرحال بودید، آرامش داشتید و بر روی کار خود تمرکز میکردید، اما مدتی است در شما تنش بوجود آمده است و توانایی های خود را از دست داده اید. هنگام صحبت کردن صدایتان به لرزش در می آید و یا نا خواسته لکنت زبان پیدا می کنید. تا قبل از این عضو موثری در میان جمع بودید اما به محض ورود فرد جدید با یک عذر خواهی از دوستان، اتاق را ترک میکنید و دائم به این فکر هستید که آنها الان در باره من در حال گفتگو هستند!
در گوشه دیگری از اتاق به فکر فرو می روید که : "مگر چه اتفاقی افتاده است؟"
"مگر این فرد جدید چه قدرتی دارد که چنین تاثیری بر من گذاشته؟"
"من چگونه باید بر این تاثیر پذیری غلبه کنم و از این شکنجه روحی خلاص شوم؟"
چکار باید کرد؟
راه حل ساده آن است که از زاویه یک فرد نظامی به موضوع نگاه کنید. هنگامی که میخواهید تغییری در محیط بوجود آورید دو راه بیشتر ندارید یا باید "نفوذ کنید" و یا "منفجر کنید". انفجار نوعی حرکت ریشه ای و لحظهای است که معمولآ کشته و تلفات زیاد به همراه دارد. اما نفوذ کردن حرکتی آرام در محیط برای ایجاد شرایط مثبت مورد لزوم است. تجربه نظامی ثابت کرده است که عملیات نفوذی با وجود کندتر بودن پس از موفقیت دوام بیشتری دارد، تا حالت انفجار. ما انسانها معمولآ در سر کار آنقدر در برخورد با ناملایمات صبر میکنیم که ناگهان منفجر میشویم، این انفجار جز یک سری مشکلات و خرابیها برای ما حاصلی ندارد.
اما اگر بتوانیم در فعالیتهای روزانه خود همواره حتی بصورت جزئی، قدری در محیط نفوذ مثبت داشته باشیم، میتوانیم شرایط را تا آنجا که ممکن است به هر سمتی که بخواهیم سوق دهیم. حتی در صورتی که نیاز به انفجار باشد در اینصورت کمترین خسارت به ما وارد میشود.
● برای شروع به نفوذ در محیط چه باید کرد؟
با اعتماد به نفس به محیط نگاه کنید : وانمود کنید که کاملا اعتماد به نفس دارید، این نگاه شامل نحوه نشست و برخواست شما هم میشود. به همین سادگی است پس از مدتی اعتماد بنفس را در خود احساس خواهید کرد. افکار مغشوش و آشفته قبلی را فراموش کنید و همواره بخاطر داشته باشید که انسان موجودی است متشکل از روح و جسم. اگر روح خود را درست هدایت کنید، بدن شما که نمود رفتار فیزیکی شما را نمایان میکند از روح خود دستورات مثبت و درست را خواهد گرفت و برعکس اگر فیزیک بدن خود را آشفته سازید - بعنوان مثال یک هفته در گوشه خانه بخورید و بخوابید - بدون شک مشکل روحی پیدا خواهید کرد. گوش دادن را یاد بگیرید، سرتان را تکان دهید، لبخند به لب داشته باشید و سئوال کنید : بخصوص سعی کنید با اعتماد به نفس زیاد، با فردی که با حضورش در محیط انرژی شما را میگیرد ارتباط برقرار کنید. بدون شک حرفهای بسیاری برای گفتن با او دارید، که اگر آنها را پیدا کنید خودتان متعجب خواهید شد. به عنوان مثال اگر کاری را خوب بلدید انجام دهید، آنرا برای جمع همکاران توضیح دهید. چه بسا همین فرد جدید - دشمن فرضی شما - با آغوش باز از شما توضیح بیشتر بخواهد و روش شما را در کار دنبال کند. بودن در محیط مثبت و یا حتی احساس حضور مثبت به انسان اعتماد به نفس می دهد که بدنبال آن بازده کار فردی و گروهی افزایش پیدا می کند. به بیان ساده تر شرکتی که افراد آن اعتماد به نفس داشته باشند بدون شرکت موفقی خواهد شد. یک محیط کاری معمولی بدون شک همواره در حال بمباران تاثیرات مثبت و منفی است که از طرف محیط بیرونی یا محیط محدود درونی شرکت صورت می گیرد. تنها چیزی که می تواند مانع نفوذ بمبها این عوامل منفی به روح و روان ما باشد، اعتماد به نفس است.
به این موضوع اعتقاد داشته باشید و بدانید که این تنها خود شما هستید که می توانید اعتماد به نفس را در خود ایجاد کنید و نه کس دیگر.
BBC
منبع : سایت فریا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست