شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

کباب بره (هندی)


● مواد لازم:
گوشت ران بره=۲ کیلو و نیم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر له شده=۲ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
دانه های زیره=۲ قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه=۴ عدد
میخک=۳ عدد
پودر فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۳ قاشق غذاخوری
روغن=۱و۴/۱ پیمانه
پیاز=۱ عدد بزرگ پوست گرفته
آب=۲ پیمانه/حدود ۲ لیتر
● طرز تهیه:
▪ با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
▪ در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره،میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
▪ روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید.
▪ آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت ۲ و نیم تا ۳ ساعت بپزد.گاهگاهی آن را برگردانید.
(اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید). وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود.
▪ کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید. کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید.

فریال
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید