چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
ایمنی زیستی در فنآوری زیستی غذایی = Biosafety in food biotechnology
نویسنده : جمعیتصلحآبی -
ویراستار : پاداش - امین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۱/۱۸
رده دیویی : ۶۴۱.۳
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۵۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۲۴۸/۶۵/م۸۲فلا۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۷۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۴۰۹-۰۷-۲
کتاب حاضر به منظور آشنایی مخاطبان با مباحث مربوط به فناوری زیستی و ایمنی زیستی در کشور تدوین شده است. 'ایمنی زیستی روشها و مکانیزمهایی را برای نظارت بر استفاده از فنون مبتنی بر مهندسی ژنتیک در ساخت, تولید, انتقال, تجارت محصولات با هدف حفظ سلامتی انسان, حیوانات, گیاهان و محیط زیست پیش بینی نموده است'. کتاب با این مباحث به طبع رسیده است: غذاهای GM؛ خطرات غذاها و محصولات زراعی تغییر یافته ژنتیکی؛ ضرورت ایمنی غذایی؛ روند تکامل فنآوری زیستی؛ عوامل موثر در گسترش فنآوری زیستی؛ کاربردهای مهندسی ژنتیک و فنآوری زیستی مدرن؛ و برخی مباحث دیگر.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست