جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
کیک سیب و قهوه
● مواد لازم؛
▪ دو فنجان آرد الک نشده
▪ یک دوم فنجان شکر
▪ دو قاشق چای خوری دارچین
▪ یک قاشق چای خوری نمک
▪ یک دوم فنجان روغن
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ یک دوم قاشق چای خوری وانیل
▪ یک دوم فنجان سیب پوست کنده قطعه قطعه شده
▪ یک فنجان گردوی تکه تکه شده
تمامی مواد خشک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
و همه آن را به مواد مایع مانند اضافه کنید، سپس سیب و گردو را به آن اضافه کرده و سپس کف ماهی تابه را با روغن و آرد مخلوط شده، چرب کنید و در دمای ۳۵۰ درجه برای ۶۰ دقیقه بپزید.
سپس آن را ۱۰ دقیقه بگذارید تا سرد شود، آنگاه از فر بیرون بیاورید.
منبع : روزنامه کارگزاران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی سینما همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل