چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کیک سیب و قهوه
● مواد لازم؛
▪ دو فنجان آرد الک نشده
▪ یک دوم فنجان شکر
▪ دو قاشق چای خوری دارچین
▪ یک قاشق چای خوری نمک
▪ یک دوم فنجان روغن
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ یک دوم قاشق چای خوری وانیل
▪ یک دوم فنجان سیب پوست کنده قطعه قطعه شده
▪ یک فنجان گردوی تکه تکه شده
تمامی مواد خشک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
و همه آن را به مواد مایع مانند اضافه کنید، سپس سیب و گردو را به آن اضافه کرده و سپس کف ماهی تابه را با روغن و آرد مخلوط شده، چرب کنید و در دمای ۳۵۰ درجه برای ۶۰ دقیقه بپزید.
سپس آن را ۱۰ دقیقه بگذارید تا سرد شود، آنگاه از فر بیرون بیاورید.
منبع : روزنامه کارگزاران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست