یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
استفاده از نگهدارنده ها جهت نگهداری گوشت مرغ
تغذیه با آنتی بیوتیك در پرندگان ، می تواند منجر به افزایش مقاومت میكروارگانیسم های مدفوعی در پرندگان شود و میزان كمی آنتی بیوتیك نیز در گوشت پرنده ذخیره می شود . میزان كم آنتی بیوتیك ، در گوشت پرندگان درمان شده با آنتی بیوتیك ، به وسیله پختن از بین می رود .خیساندن مرغهای خرد شده در محلول اسیدهای آلی (استیك ، آدپیك ، سوكسینیك) در ۵/۲= PH مدت زمان نگهداری را افزایش می دهد .بوقلمون را بعضی اوقات در محلول نمك ، شكر و نیترات سدیم ، در C ۳/۳ به مدت چند هفته قرار داده سپس شسته و خشك نموده و بعد از آن دود می دهند . به طور معمول از دود سبك برای دود دادن استفاده می شود . البته این كار بیشتر برای نگهداری طعم صورت می گیرد . درجه حرارتی كه برای دود دادن پیشنهاد می شود ، در حدود C ۶۰-۳/۴۳ و زمان لازم از چند ساعت تا چند روز است .
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست