دوشنبه, ۱۹ شهریور, ۱۴۰۳ / 9 September, 2024
مجله ویستا
موج مشکلات پس از جام جهانی
پس از پایان جام جهانی فوتبال، اغلب باشگاه ها و بازیكنان آلمان با افت كیفیت شدیدی مواجه شده اند، به طوری كه نمایندگان این كشور كه در لیگ های اروپایی حضور دارند، در بوندس لیگا نتایج قابل قبولی كسب نكرده اند.یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان هر هفته مسابقات باشگاهی این كشور و وضعیت بازیكنان و بخصوص ملی پوشان را زیر نظر دارد.
گفت وگو با یواخیم لو
● آقای لو، هر سه نماینده آلمان در لیگ قهرمانان اروپا، در بوندس لیگا متحمل شكست شدند. آیا اینها اثرات بعدی جام جهانی است؟
- جام جهانی می تواند در این مورد نقش داشته باشد. به هر حال جام جهانی فرصت كافی را از باشگاه ها جهت آماده سازی كامل پیش از فصل و كار زیربنایی و اصولی گرفته است. به علاوه در یك سال و نیم گذشته فشار بسیار زیادی بر بازیكنان وارد شده است. اول سفر آسیایی آنها بود، سپس جام كنفدراسیون ها و بعد هم جام جهانی. كار راحتی نیست كه پس از آن همه فشار جسمی و روحی ناشی از جام جهانی، دوباره هماهنگی لازم را پیداكرده و در آرامش شروع به كار كنند. كاملا طبیعی است كه یك بازیكن پس از جام جهانی در كوهی از مشكلات گرفتار می شود.
●برنامه دیدارهای جام های اروپایی، جام حذفی آلمان، بوندس لیگا و بازی های ملی فرصت كمی برای آرامش باقی می گذارد.
- در واقع مشكل همین است. برنامه بازی ها به قدری فشرده است كه فرصت نفس كشیدن را هم از بازیكنان می گیرد. به خصوص برای بازیكنان جوان خیلی مشكل است، چون آنها به یك هفته كامل آرام و عادی نیاز دارند تا بتوانند خود را برای بازی بعدی آماده كنند.
● آیا این فشار بیشتر روی بازیكنان ملی پوش اثر می گذارد؟
- اگر هر كاری روی نظم و برنامه انجام شود مشكل خاصی پیش نمی آید. ولی اگر به این فكر كنیم كه مثلا در آینده شاید بخواهیم جام دیگری با ۱۶ تیم راه اندازی كنیم، آن وقت هیچ دلیل موجه و قانع كننده ای نمی توانیم برای آن پیدا كنیم. باشگاه ها مجبورند كسب درآمد كنند اما اگر قرار باشد همه برنامه ها بر این اساس تنظیم شود، آن وقت كیفیت بازی ها بسیار افت می كند.
● مدیر ورزشی وردربرمن، كلاس آلوفس گله می كند كه جام جهانی از دست رفتن كیفیت بازی ستاره های تیمش را به دنبال داشته است. یك مربی چه كاری می تواند برای جبران این مسئله انجام دهد؟
- كلید موفقیت هدایت فردی تمرینات است. باید دقیقا دید كه چه وقت یك بازیكن باید كمتر كار كند و چه وقت باید فشار بیشتری به او وارد كرد. هدایت انفرادی بازیكنان اهمیت بسیار زیادی دارد چرا كه تقریبا هر سه روز یكبار باشگاه ها مسابقه دارند و فرصت كمی برای تمرینات باقی می ماند.
● شما چه كاری می توانید انجام دهید تا وضعیت بازیكنان ملی پوش را بهبود بخشید؟
- ما در تیم ملی، پیش از دیدار بعدی مان در ماه اكتبر مدت زیادی را با هم خواهیم بود و تمرینات را در دسته های كوچك و بیشتر بصورت انفرادی هدایت خواهیم كرد. باید روی موقعیت ها و وضعیت های خاص هر بازیكن توجه داشته باشیم، به همین خاطر نگرانی ویژه ای در مورد بازیكنانی چون كلوزه، فرنیگس یا پودولسكی ندارم چون در ماه های اخیر تمرینات زیادی داشته و كارهای زیادی انجام داده اند.
● تا آن موقع هم تصمیم گیری خواهد شد كه آیا برنارد پترز، سرمربی تیم ملی هاكی آلمان (قهرمان جهان)، به عنوان مشاور تیم ملی فوتبال به كار گرفته شود. شما با این تصمیم موافقید؟
- من معتقدم كه استفاده از تجارب دیگر ورزش ها می تواند مهم و مفید باشد. بخصوص در تشخیص توانایی های تیم، هاكی جلوتر از فوتبال قرار دارد، یك متخصص هاكی می تواند برای ما مفید باشد. در پایان سپتامبر در جلسه ای كه با كارشناسان تیم ملی خواهیم داشت، بررسی خواهیم كرد كه آیا این كار با طرح های ما همخوانی و هماهنگی دارد یا نه.
مریم دری منش
منبع : روزنامه همشهری
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست