یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
بادمجان شکم پر
● مواد لازم:
▪ بادمجان: ۶ عدد متوسط
▪ گردو: ۱۰۰ گرم
▪ روغن مایع: یك دوم فنجان
▪ رب انار: یك قاشق مرباخوری
▪ رب گوجه: یك قاشق مرباخوری
▪ دارچین: یك قاشق چایخوری
▪ زردچوبه: به مقدار لازم
▪ سبزی معطر (ریحان خشك): یك قاشقچایخوری
● طرز تهیه:
ابتدا گردو را آسیاب كرده و به آن رب انار،ربگوجه، دارچین، زردچوبه، ریحان خشك رااضافه كرده و با هم مخلوط میكنیم، تا مواد داخلبادمجان آماده شود. سپس بادمجانها را پوستكنده و وسط آنها را به صورت عمودی برشمیدهیم، بهطوری كه از وسط نصف نشود. درمرحله بعد مواد آماده شده را در داخلبادمجانها قرار میدهیم، در این هنگام روغن رادر ماهیتابه قرار داده و بادمجانها را داخل آنقرار میدهیم و با حرارت كم درب ماهی تابه رامیگذاریم تا بادمجانها هم پخته و هم سرخشوند.
سپس میتوانید این غذا را سرو نمایید.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست