دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


مردم « میوه ی ممنوعه » را دوست دارند ؛ « یک وجب خاک » را بیشتر می بینند


مردم « میوه ی ممنوعه » را دوست دارند ؛ « یک وجب خاک » را بیشتر می بینند
در نظرسنجی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران از مردم ، مشخص شد سریال" میوه ممنوعه"از استقبال بیشتری نسبت به دیگر سریال های ماه رمضان برخوردار است.
محسن احمدی، دانشجو درباره این نظرسنجی گفت : به نظر من بین سریال هایی که در ماه رمضان پخش می شوند سریال "میوه ممنوعه" از سایر فیلم های در حال پخش بهتر بوده و در کل دارای موضوع جذابی است.
علی نصیریان و گوهر خیراندیش از عهده اجرای نقش در این سریال به خوبی بر آمدند. به اعتقاد من بهتر است در سال های آتی از موضوعاتی استفده شود که ربط بیشتری به ماه مبارک رمضان دارد مثلا موضوع اغماء کاملا کلیشه ای و تکراری است.
از میان تیتراژ سریال ها، تیتراژ ابتدای سریال یک وجب خاک قابل توجه تر است.
ـ تقوا شکرچی، دانشجوی سال آخر رشته کامپیوتر:
سریال های امسال از سطح پایین تری نسبت به سال های قبل برخوردارند موضوعات تکراری هستند و این از جذابیت سریال ها کم کرده ، همین سریال "اغماء" کاملا به سریال "او یک فرشته بود "شباهت دارد و باز از میان این ها سریال "میوه ممنوعه" جدیدتر است و انتخاب بازیگری مثل امیر جعفری قابل تحسین است و همچنین تیتراژ آخر این سریال واقعا قشنگ و کاملا به موضوع مربوط است.
ـ ایرج غلام زاده، کارمند حمل و نقل:
از میان سریال های درحال پخش پی گیر سریال "یک وجب خاک "هستم در ضمن از تیراژ آغازین این سریال خیلی خوشم می آید البته نمی شد از بازی درخشان امین تارخ در سریال اغماء چشم پوشی کرد با اینکه این مجموعه، مجموعه موفقی نیست اما بازی ایشان کاملا خوب و قابل تحسین.
ـ ندا حاجی سعیدی، خانه دار:
مجموعه "میوه ممنوعه" که امسال پخش می شد از بین بقیه سریال ها قشنگ تر و نزدیک تر به واقعیت است.
همچنین بازی نصیریان و تیراژ با صدای امیر خواجه امیری به این سریال یک جذابیت خاصی بخشیده به نظر من بهتر است سال های آینده به موضوع های جدیدتری بپردازند موضوعاتی که این چندین سال پخش می شد خیلی بهم شبیه هستند مثل سریال اغماء که موضوعی کاملا شبیه به او یک فرشته بود را دارد.
ـ صادق روشن نظر، راننده:
موضوعاتی که این چندین سال در ماه رمضان پخش می شد خیلی جذاب است به نظر من باز هم سریال هایی با همین موضوعات پخش بشنوند! مخصوصا سریال میوه ممنوعه با بازی علی نصیریان و امیر جعفری خیلی قشنگ و جذاب به خصوص آهنگ پایانی سریال اما سریال اغماء چون شباهت زیادی به سریال او یک فرشته بود را دارد از جذابیت افتاده و بیشتر فیلم های علمی تخیلی شده!
ـ سعید فرد کارمند یک شرکت :
سریال میوه ممنوعه از بین بقیه سریال های امسال ماه رمضان بهتر مخصوصا انتخاب بازیگرانش باعث شده سریال روند بهتری پیدا کند مثل نصیریان جعفری و همچنین عمار تفوی بیشتر به موضوعات کنونی اجتماع ما نزدیک است
به نظر من بهتر از موضوعات کلیشه ای مثل شیطان او هم به این شکلی که در سریال اغماء نشان داده شده کم تر کنند چون کاملا تکراری و بیشتر به سیال "او یک فرشته بود".
ـ مهری آدمی، شغل آزاد:
به نظر من سریال میوه ممنوعه از بقیه سریال های در حال پخش امسال بهتر است بخصوص بازی نصیریان تیتراژ پایانی به جذابیت های این سریال افزوده است.
ـ تورج نیرومند،شغل آزاد:
سریال هایی که این چندین سال در ماه رمضان از تلویزیون پخش می شوند خیلی تکراری هستند و بهتر به فکر ساخت سریال هایی با موضوعات تازه تری باشند و سریال اغماء املا تکراری و همچنین غیر قابل تصور است.
بین سریال های امسال میوه ممنوعه را می شد یک سریال موفق به حساب آورد انتخاب بازیگرها به خوبی انجام گرفته و هانیه توسلی و امیر جعفری و علی نصیریان هم خیلی خوب و توانستند از عهده نقش هایشان برآیند.
ـ وحید محمدی ، شغل آزاد:
از بین سریال های امسال سریال "میوه ممنوعه" موضوع و داستان قشنگ تری دارند از بازی ها ی امیر جعفری و نصیریان در این سریال خیلی خوشم آمده است .
سریال "اغماء" با اینکه غیر قابل تصور است اما همین تخیلی بودنش باعث جذابیت داستان شده.
ـ مسعود بهزادی (سرهنگ بازنشسته ارتش):
سریال های امسال ماه رمضان به مراتب از کیفیت پایین تری برخوردارند ، سریال ها نه داستان دارند و نه به خوبی پردازش و کارگردانی شده اند سریال "اغماء" با موضوع کاملا دور از ذهن و غیر قابل باور یک جور توهین به شعور بیننده است.
ـ حمید جمالی ، کارمند:
بین سریال های امسال ماه رمضان سریال "اغماء" رو بیشتر می پسندم و بازی ایمن تارخ را به عنوان نقطه قوت این فیلم می دانم چون بازی طبیعی و قابل تحسین ایشان باعث می شود بیننده با این سریال بهترر ارتباط برقرار کند.
ـ زهرا احمدپور ، خانه دار:
ترجیح می دهم اگر سال های آینده برای ماه رمضان قراره سریالی پخش شود موضوعاتش در سطح مسایل اجتماع کنونی و رایج ما باشد، مثل سریال "میوه ممنوعه" که هم محتوای اجتماعی دارد و هم خانوادگی، مخصوصا هانیه توسلی و علی نصیریان در این فیلم خیلی خوب بازی کردند و تیتراژ آخر سریال هم بر جذابیت آن افزوده است.
همچنین در یک جامعه ی آماری در مرکز تحقیقات صدا و سیما این نتایج به دست آمده.
مجموعه تلویزیونی "یک وجب خاک" با ۷/۸۱ درصد بیننده به عنوان پربیننده‌ترین مجموعه در هفته دوم ماه رمضان معرفی شد.
● نظرسنجی مرکز تحقیقات صدا و سیما پربیننده ترین مجموعه‌های ماه رمضان را در هفته دوم ماه رمضان اینگونه معرفی کرد:
۱) یک وجب خاک - به کارگردانی علی عبدالعلی‌زاده - ۷/۸۱ درصد
۲) اغماء - به کارگردانی سیروس مقدم - ۷۴ درصد
۳) میوه ممنوعه - به کارگردانی حسن فتحی - ۶/۶۰ درصد
۴) شکرانه - به کارگردانی سعید سلطانی - ۳/۴۴ درصد.
● اعتراض دانش آموزان به سریال های تلویزیونی ماه رمضان
جنش دانش آموزی استان تهران با ارسال نامه ای به مهندس ضرغامی، رییس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ، اعتراض خود را نسبت به سریال های تلویزیونی ماه رمضان اعلام کرد.
جنبش دانش آموزی استان تهران در این نامه با طرح این مساله که یکی از مهمترین راه های آموزش فضایل انسانی به ویژه به نسل جوان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی و پرچمداران قیام مهدوی مثبت نمایی و بیان زیبایی های این فضیلت ها است نه نشان دادن زشتی ها و توسعه و گسترش آن ها، بیان داشت: چرا بعضی ها تصور می کنند برای اینکه نسل جوان به چاه نیفتند باید آنها را داخل چاه برد و به آنان گفت اینجا چاه است، مبادا در آن بیفتید، آیا نمی شود با پرورش ایمان و نشان دادن الگوهای اجتماعی مناسب و تبلیغ رفتارهای مثبت به آنان آموخت که چاه چیست و راه کدام است؟
در ادامه این نامه، جنبش دانش آموزی می افزاید: آیا در این ماه کسب فضایل اخلاقی، خود شما در کنار دختر و پسرتان نگاه عمیقی به سریال «میوه ممنوعه» دارید و به نظر شما بعضی از سکانس های این فیلم قصد پر کردن کدام خلاء تربیتی در جامعه را دارد؟!
اینکه یک پیرمرد خیر یا به ظاهر خیر به افکار شر و یا به ظاهر شر برسد برای تربیت نسل جوان اولویت دارد؟ آیا نمی شد همین فرد خیر کار خیر خود را ادامه می داد و شرهای داستان متوجه فرد شروری همچون جلال پسر آن پیرمرد می شد. این تخریب سازندگی است یا بازندگی؟ در شرایطی که قرار است صدا و سیما بزرگان، مسجدی ها و ریش سفیدها را هم داخل این ماجراهای عاشقانه کند، همان هایی که وقتی جوان ترها در گرداب گناه گیر می کنند به سراغ آنها می روند تا با تجربیات و نصایح پیامبر گونه خود دستشان را بگیرند و نجاتشان دهند، باید به چه کسی اعتماد کرد. مجموعه های فکری – فرهنگی جامعه به غیر از صدا و سیما که ابزار پر نفوذی برای تثبیت یا انحراف اخلاقی جوانان است چقدر می توانند در بازسازی تخریب های فرهنگی صدا و سیما و تغییر رفتارهای غلط و اصلاح شیوه های تربیتی دستگاه هایی همچون صدا و سیما اثر گذار باشند.
در بخش دیگری از این نامه با اشاره به سریال شکرانه و وارد شدن زنان بی حجاب به فیلم ها و سریال های تلویزیونی آمده است: این ناپسندی کار رسانه ملی آنجا مورد توجه قرار می گیرد که ما مدعی حکومت و دولت اسلامی هستیم ولی خودمان به بهانه های مختلف و با بهره مندی کافی و وافی از کلاه شرعی های متنوع و به روز، در حال نابودی بنیان های اخلاقی و اجتماعی نسل آینده ساز ایران اسلامی و جامعه تشیع هستیم.
http://kat.blogfa.com