دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
بامیه
آرد سفید : ۱۲۵ گرم
روغن : ۵ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم
گلاب : ۰.۵ فنجان
آب لیموترش : ۱ قاشق مربا خوری
آب : ۲ فنجان
آب و روغن را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید آرد را یکمرتبه داخل آب که جوش آمده است میریزیم و یکی دو بار آهسته بههم میزنیم تا آب کاملاً تبخیر و مایه سفت شود ظرف را از روی آتش برمیداریم و مایه که کمی سرد شد تخم مرغها را دانه دانه در مایه میشکنیم و مرتب بههم میزنیم تا خمیر کاملاً نرم و لطیف شود بعد در تابه مقداری روغن مایع از قبیل روغن کنجد میریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود و مایه را داخل قیف مخصوص میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم دهانه قیف را جمع میکنیم و از مایه به هر اندازه که بخواهیم با فشار دادن کیسه در روغن میریزیم بهطوری که سطح روغن پوشیده شود، گاهی بامیهها را پشت و رو میکنیم تا دو طرف آن کمی برشته شود، بعد با کفگیر بامیهها را از داخل روغن بیرون میآوریم و در صافی میریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود، بعد بامیههای آماده شده را در شربت میریزیم در صورتیکه بخواهیم بامیه خرمائی رنگ شود یکی دو قاشق شکر در آب روغن بامیه میریزیم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه میکنیم.
● طرز درست کردن شربت زولبیا و بامیه:
یک پیمانه آب و شکر و گلاب ذا مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش آید و کاملاً غلیظ شود بعد آبلیمو را میریزیم، یکی دو جوش که زد از روی آتش برمیداریم و از صافی رد میکنیم. میتوانید عسل و هل نیز برای افزودن طعم و بوی شربت به آن اضافه کنی .
روغن : ۵ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم
گلاب : ۰.۵ فنجان
آب لیموترش : ۱ قاشق مربا خوری
آب : ۲ فنجان
آب و روغن را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید آرد را یکمرتبه داخل آب که جوش آمده است میریزیم و یکی دو بار آهسته بههم میزنیم تا آب کاملاً تبخیر و مایه سفت شود ظرف را از روی آتش برمیداریم و مایه که کمی سرد شد تخم مرغها را دانه دانه در مایه میشکنیم و مرتب بههم میزنیم تا خمیر کاملاً نرم و لطیف شود بعد در تابه مقداری روغن مایع از قبیل روغن کنجد میریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود و مایه را داخل قیف مخصوص میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم دهانه قیف را جمع میکنیم و از مایه به هر اندازه که بخواهیم با فشار دادن کیسه در روغن میریزیم بهطوری که سطح روغن پوشیده شود، گاهی بامیهها را پشت و رو میکنیم تا دو طرف آن کمی برشته شود، بعد با کفگیر بامیهها را از داخل روغن بیرون میآوریم و در صافی میریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود، بعد بامیههای آماده شده را در شربت میریزیم در صورتیکه بخواهیم بامیه خرمائی رنگ شود یکی دو قاشق شکر در آب روغن بامیه میریزیم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه میکنیم.
● طرز درست کردن شربت زولبیا و بامیه:
یک پیمانه آب و شکر و گلاب ذا مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش آید و کاملاً غلیظ شود بعد آبلیمو را میریزیم، یکی دو جوش که زد از روی آتش برمیداریم و از صافی رد میکنیم. میتوانید عسل و هل نیز برای افزودن طعم و بوی شربت به آن اضافه کنی .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سلامت
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل ناسا عکاسی
ویتامین کاهش وزن استرس توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب