دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
کیک کشمشی نارگیلی (نوعی کیک استرالیایی)
![کیک کشمشی نارگیلی (نوعی کیک استرالیایی)](/mag/i/1/r9hvw.jpg)
▪ کره ۱۲۵ گرم
▪ وانیل
▪ پودر قند ۵۵ گرم
▪ تخم مرغ یک عدد
▪ آرد ۲۲۰ گرم
▪ شیر ۶۰ میلی لیتر
▪ مارمالاد توت فرنگی ۱۲۵ میلی لیتر
▪ کشمش سیاه ۱۵ گرم
▪ بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
● مواد رویه کیک:
▪ کره ۶۰ گرم
▪ پودر قند ۵۵ گرم
▪ تخم مرغ یک عدد
▪ آرد ۲ قاشق سرخالی
▪ پودر نارگیل ۱۳۵ گرم
● طرز تهیه مواد رویه کیک :
کره و پودر قند را با همزن برقی میزنیم و بعد تخم مرغ را اضافه و سپس آرد و پودر نارگیل را میریزیم.
● طرز تهیه:
کره و وانیل و پودر قند و تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا نرم شود سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و در قالب از قبل چرب شده میریزیم.مارمالاد توت فرنگی را را روی خمیر میگذاریم و کشمش روی آن میپاشیم و مواد رویه را روی کشمش میگذاریم سپس در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه وآن گاه در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر میگذاریم تا روی آن روی آن قهوه ای شود.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست