پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

هل


هل
▪ هل : Cardamom
▪ نام علمی : Elettaria cardamomum
▪ دم كرده : مقدر ۳۰ گرم هل كوبیده را در یك لیتر آب جوش ریخته و بگذارید بمدت ۱۰ دقیقه دم بكشد سپس صاف كرده و بنوشید . هل را همچنین می توان به چایی یا دیگر مشروبات الكلی اضافه كرد .
نخود : Chickpea
نام علمی : Cicer arietinum
طرز تهیه هموس بقرار زیر است حدود ۳۰۰گرم نخود را كاملا بپزید كه نرم شود و تقریبا آب آن تمام شود . آب دو لیمو ترش را بگیرید و با نخود پخته داخل مخلوط كن برقی بریزد كه كاملا له شود . سپس مقدر ۱۰۰ گرم كره كنجد و یك چهارم سیر له شده و جعفری و نمك و مقدری هم روغن زیتون بآن اضافه كرده و همه را بهم بزیند تا كاملامخلوط شود .هموس را می توانید بصورت سرد برای ساندویج استفاده كنید . هموس حتی چاشت خوبی برای بچه هاست كه به مدرسه می روند
منبع : سایت دوستان