دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی کرهای
● مواد لازم:
▪ کره: ۲۵۰ گرم
▪ روغن مایع: نصف لیوان
▪ آرد: ۴ لیوان
▪ تخم مرغ: ۱ عدد
▪ ماست: ۱ قاشــق غذا خوری
▪ شکــر: ۴ قاشــق غذا خوری سرپر
▪ کاکائو: نصف استکان
● طرز تهیه:
ابتدا کره، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده، خوب به هم میزنیم تا مواد کاملاً مخلوط شود، سپس روغن مایع را اضافه کرده و مجدداً آن را کاملاً به هم میزنیم. شکر و آرد را به مایع اضافه میکنیم و مایع را کاملاً به هم میزنیم، ( البته مقدار آرد باید به اندازهای باشد که خمیر به دست نچسبد) سپس مقداری از خمیر را به اندازه یک گلوله برداشته و در ظرف جداگانهای با کاکائو مخلوط میکنیم. سپس خمیرهایی را که به اندازه گلوله درست کردهایم، برداشته و آنها را کف دست باز میکنیم، ( البته مقدار بزرگی و کوچکی شیرینیها، بستگی به سلیقه شما دارد )، خمیری را که با کاکائو مخلوط کردهایم با دست کاملاً باز میکنیم، به صورت ماری ( یا رشتههای باریک) در میآوریم و روی شیرینیها به صورت ضربدر، عمودی و یا افقی تزئین میکنیم. خمیرها را داخل ظرف فر چیده، از قبل فر را کاملاً داغ کرده و به مدت ۲۰ـ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد، (هنگامی که ته شیرینیها سرخ شد و سرخی خود را به دیوارهای بالای شیرینی داد، شیرینی شما پخته است)، حالا میتوانید شیرینی ها را در ظرف چیده با یک لیوان چای به عنوان عصرانه میل کنید.
codex۱۱x
▪ کره: ۲۵۰ گرم
▪ روغن مایع: نصف لیوان
▪ آرد: ۴ لیوان
▪ تخم مرغ: ۱ عدد
▪ ماست: ۱ قاشــق غذا خوری
▪ شکــر: ۴ قاشــق غذا خوری سرپر
▪ کاکائو: نصف استکان
● طرز تهیه:
ابتدا کره، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده، خوب به هم میزنیم تا مواد کاملاً مخلوط شود، سپس روغن مایع را اضافه کرده و مجدداً آن را کاملاً به هم میزنیم. شکر و آرد را به مایع اضافه میکنیم و مایع را کاملاً به هم میزنیم، ( البته مقدار آرد باید به اندازهای باشد که خمیر به دست نچسبد) سپس مقداری از خمیر را به اندازه یک گلوله برداشته و در ظرف جداگانهای با کاکائو مخلوط میکنیم. سپس خمیرهایی را که به اندازه گلوله درست کردهایم، برداشته و آنها را کف دست باز میکنیم، ( البته مقدار بزرگی و کوچکی شیرینیها، بستگی به سلیقه شما دارد )، خمیری را که با کاکائو مخلوط کردهایم با دست کاملاً باز میکنیم، به صورت ماری ( یا رشتههای باریک) در میآوریم و روی شیرینیها به صورت ضربدر، عمودی و یا افقی تزئین میکنیم. خمیرها را داخل ظرف فر چیده، از قبل فر را کاملاً داغ کرده و به مدت ۲۰ـ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد، (هنگامی که ته شیرینیها سرخ شد و سرخی خود را به دیوارهای بالای شیرینی داد، شیرینی شما پخته است)، حالا میتوانید شیرینی ها را در ظرف چیده با یک لیوان چای به عنوان عصرانه میل کنید.
codex۱۱x
منبع : روزنامه اطلاعات
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست