جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
۲۲ نقل و انتقال برتر اروپا
تابستان امسال شاهد کشمکش های فراوان بین باشگاه های بزرگ بودیم. برای مثال ابتدا جنگی خونین! بین کالدرون و فرگوسن درگرفت و سرانجام این فرگوسن بود که موفق به حفظ رونالدو، یاقوت قیمتی خود شد. به این ترتیب کالدرون طعمه دیگری به نام ون دروارت را صید کرد و تقریباً ۷۵ میلیون پوند ذخیره کرد. چه پس انداز خوبی! اما هنوز اوضاع در برنابئو آرام نشده بود که چلسی روی روبینیو دست گذاشت. به این ترتیب رئالی ها که تا چندی پیش سعی در خرید یک ستاره داشتند، حالا باید برای حفظ ستاره خود تلاش می کردند. در این میان سیاست لندنی ها نیز درخور توجه بود.
شروع به فروش
آنها لباس تیم چلسی را به نام روبینیو کردند تا در پشت جبهه نیز فعالیت داشته باشند اما سرانجام در کمال ناباوری این مهاجم برزیلی سر از منچسترسیتی درآورد تا همه را شگفت زده کند. به این ترتیب ۲۲ نقل و انتقال برتر تابستان به شرح ذیل است:
۲۲) حاتم بن عرفا ( لیون به مارسی): مارسی سمیر نصری را از دست داد اما در عوض یک جایگزین مناسب برای او پیدا کرد. بن عرفا بعد از یکی، دو سال می تواند ۸ تا ۱۰ میلیون برای این باشگاه سود داشته باشد.
۲۱) آلبرتو گیلاردینو (میلان به فیورنتینا): در ابتدا به نظر می رسید که فیورنتینا با یک مهاجم ناراحت و ناآماده قرارداد امضا کرده است، هرچند زمانی که موتو، یوونتوس را ترک کرد همین طور بود. هواداران به او کمک خواهند کرد تا به شرایط خوبی برسد. همکاری او با موتو دیدنی خواهد بود.
۲۰) آندری شوچنکو (چلسی به میلان): بعد از سپری کردن ۲ فصل کابوس وار در چلسی، این مهاجم اوکراینی به خانه بازگشت. میلانی ها با این کار ریسک بزرگی کردند چون ممکن است او دیگر به دوران اوج بازنگردد. البته پس از خروج «شوا» از سن سیرو آمار گلزنی میلان بشدت افت کرد اما حالا ممکن است او دوباره به ماشین گلزنی سری A تبدیل شود.
۱۹) خولیو باپتیستا (رئال مادرید به رم): این مهاجم برزیلی تجربه زیادی در ۳ کشور دارد. او ۴ فصل قبل در سویا درخشید. فصل قبل در رئال مادرید خوب کار کرد و در آرسنال هم بد نبود. باپتیستا مدت ها نیمکت نشین ستاره های مختلف بود اما اگر رمی ها تاکتیک خود را حول او تنظیم کنند مسلماً یک فوق ستاره در اختیار خواهند داشت.
۱۸) سیدو کیتا ( سویا به بارسلونا): زمانی که به بارسلونا آمد بهترین خرید کاتالان ها محسوب می شد. همکاری او با یحیی توره زنگ خطری برای اینی یستا و مسی خواهد بود.
۱۷) ازکویل گارای (ریسینگ سانتاندر به رئال مادرید): او در چنگ بارسلونا بود اما سران این تیم به دلیل تغییر مربی کمی تعلل کردند و همین برای کهکشانی ها کافی بود تا او را بربایند. رئالی ها نیز قبلاً راموس را به همین شکل جذب کرده بودند.
۱۶) دکو (بارسلونا به چلسی): در نگاه اول به نظر می رسد دوران این بازیکن ۳۰ ساله به پایان رسیده است اما با اندک توجهی به عملکرد او در مسابقات یورو ۲۰۰۸ و ۲ بازی اول آبی ها، توانایی های این هافبک پرتغالی را بیشتر می شناسید.
او مثل لمپارد نیست و زیاد گل نمی زند اما نقاط ضعف وی را پوشش می دهد. خلاق است و به بازی توجه می کند. دکو می تواند جریان بازی را تغییر بدهد. با حضور بالاک و اسی ین در کنار او خط میانی این تیم خیلی قوی شده است.
۱۵) آمانتینو مانسینی (رم به اینتر): خوزه مورینیو به ارائه یک فوتبال مهیج علاقه ای ندارد اما بال های سریع و تأثیرگذار را دوست دارد. این یکی از ویژگی های مانسینی است. او مثل آرین روبن سریع است و جوابگوی نیازهای این مربی پرتغالی می باشد.
۱۴) دیوید بنتلی (بلکبرن به تاتنهام): او یک خرید رؤیایی برای تاتنهام بود. خوآنده راموس می تواند با استفاده از بازیکن اسبق آرسنال در کنار دوس سانتوز و مودریچ هر خط دفاعی را به هم بریزد.
۱۳) رابی کین( تاتنهام به لیورپول): گفته می شد که قرمزها برای جذب او چند میلیون اضافه پرداخت کرده اند. کین به طور متوسط۱۵ تا ۲۰ گل در هر فصل به ثمر می رساند که با آمار ۲۵ تا ۳۰ گل تورس قابل قیاس نیست اما شروع خوب لیورپول پاسخ منتقدین را داد.
۱۲) آمائوری (پالرمو به یوونتوس): این مهاجم برزیلی - اسپانیایی پس از حضورش در یووه در رده سوم جدول قرار داشت اما حالا نفر دهم است. او استعدادهایش را در پالرمو نشان داد و حالا یکی از هافبک های خوب سری A می باشد.
۱۱) ویست کمپانی (هامبورک به منچسترسیتی): او آلمان را ترک کرد تا برای منچسترسیتی بازی کند. کمپانی بعد از انجام یک بازی در سریع ترین و فیزیکی ترین لیگ دنیا نشان داد که چقدر پخته است و به سرعت اعتماد به نفس خود را بازیافت. او به سرعت نام همبازی خود را در زمین فرا گرفت تا نویدبخش یک بازیکن باهوش برای منچسترسیتی باشد.
۱۰) دانیل آلوز (سویا به بارسلونا): چلسی، رئال مادرید، لیورپول و منچستریونایتد همگی به دنبال این مدافع باارزش بودند اما سرانجام این بارسلونا بود که با ۳۰ میلیون یورو او را به نوکمپ آورد. او بعد از روبرتو کارلوس بهترین مدافع هجومی اروپاست.
۹) کارسما (پورتوبه اینتر): ماجرای انتقال او به اینتر حتی از داستان جذب آمائوری توسط یووه نیز طولانی تر بود. این بازیکن پرتغالی دوران خوبی را سپری کرده و البته هنوز سال ها برای پیشرفت جا دارد. مورینیو ۶/۳۰ میلیون یورو برای جذب او هزینه کرد. مسلماً این بازیکن ۲۴ ساله کمک بزرگی برای اینتر خواهد بود.
۸) سمیر نصری (مارسی به آرسنال): آرسن ونگر یک جایگزین مناسب برای هلب پیدا کرد. او زیدان دوم را به ورزشگاه امارات آورد اما نصری که مدتی با مصدومیت دست و پنجه نرم می کرد دوست ندارد با زیزو مقایسه شود.
۷) رونالدینیو (بارسلونا به میلان): میلان با یکی از بزرگترین بازیکنان جهان قرارداد امضا کرد. آنها با پرداخت یک سوم قیمت واقعی او خرید خوبی داشتند. باید به رونالدینیو فرصت داد تا دوباره جادوی خود را شروع کند. این هافبک برزیلی ۲۸ سال دارد و با کمی تمرین و رژیم غذایی دوباره اوج می گیرد.
۶) لوکا مودریچ (دیناموزاگرب به تاتنهام): با وجود تلاش بارسلونا و چلسی این تاتنهام بود که توانست بازیکن جوان و خوش آتیه کروات را به «وایت هارت لین» بیاورد. به نظر می رسد او جواهر راموس در فصل جاری باشد.
۵) الکساندر هلب (آرسنال به بارسلونا): خریدی هوشمندانه از سوی کاتالان ها. با توجه به اینکه در فصل جاری مسی کارگردان بی چون وچرای بارسلونا خواهد بود گواردیولا به یک هافبک هجومی خستگی ناپذیر در سمت دیگر نیاز داشت که مهاجمان را حمایت کند.
۴) متیو فلامینی (آرسنال به میلان): این فرانسوی یکی از بهترین های آرسنال در فصل گذشته بود. در واقع میلانی ها او را در زمان اوجش به خدمت گرفتند تا اسکلت آرسنال کاملاً از بین برود.
۳) رافائل ون دروارت (هامبورگ به رئال مادرید): طرفدار پر و پا قرص بارسلونا و بهترین بازیساز جهان. این موضوع هنوز غیرقابل هضم است که چطور رئالی ها فقط با ۹ میلیون یورو او را جذب کردند.
۲) روبینیو (رئال مادرید به منچسترسیتی): شگفت انگیز ترین انتقال تابستان. او همه، از جمله سران چلسی را شوکه کرد. حالا نه تنها آبی ها این مهاجم برزیلی را در اختیار ندارند بلکه هر هفته با دیدن او در بین آبی های منچسترسیتی حسرت می خورند. اسکولاری تا هفته قبل او را در ترکیب خود می دید و به فکر یک استراتژی جدید بود اما حالا باید چاره ای برای مهار وی بیندیشد.
۱) برباتف (تاتنهام به منچستریونایتد): تاتنهام خریدهای خوبی داشت اما نمی توان همه ستاره ها را در یک تیم جمع کرد به همین دلیل آنها با دریافت ۳۰ میلیون پوند مهاجم ۲۷ ساله خود را به دست فرگی سپردند تا مشکلات شیاطین سرخ را کاهش دهند.
منبع : روزنامه ابرار ورزشی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست