یکشنبه, ۱۹ آذر, ۱۴۰۲ / 10 December, 2023
مجله ویستا
معجون مقوی

▪ چهار زرده تخم مرغ
▪ نصف فنجان شکر
▪ دو فنجان شیر
▪ کمی دارچین
▪ کمی ادویه میخک
▪ یک فنجان خامه
▪ یک قاشق مرباخوری وانیل
▪ یک قاشق مرباخوری جوزهندی
● طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، زرده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا سفیدرنگ شود سپس به آرامی شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا در آن حل شده و یکدست شود.
شیر، میخک و دارچین را در ظرفی مناسب مخلوط کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود.
مخلوط تخم مرغ را به آرامی به مواد روی اجاق گاز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود قبل از این که به جوش آید، ظرف را از روی شعله گاز برداشته و خامه را سریع به آن اضافه کرده و هم بزنید و برای یک ساعت صبر کنید تا مخلوط کاملاً خنک شود سپس به آن وانیل و جوزهندی را اضافه کنید.
ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
سایت اکوایرانسایت ساعدنیوزسایت جهان صنعت نیوزسایت پارسینه پلاسسایت فراروسایت برترینهاسایت نامه نیوزخبرگزاری ایرناسایت ورزش سهسایت تاپ ناز