جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
خورشت مرغ اناریجه
● مواد لازم:
▪ روغن مایع= ۵۰ گرم
▪ مرغ= ۷۰۰ گرم
▪ زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب انار ترش=۷۵۰ میلی لیتر
▪ سبزی (اناریجه، زولنگ، برگ سیر، گشنیز، جعفری، تره و شنبلیله)=۳۰۰ گرم
▪ مغز گردوی چرخ شده= ۱۵۰ گرم
▪ نمک= ۱ قاشق چایخوری
▪ رب انار= ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
۱ ) روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید.
۲) زردچوبه را اضافه کنید.
۳ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۴ ) آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید.
۵) سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.
۶) مغز گردوی چرخ شده را اضافه کنید.
۷) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید.
۹ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۱۵ دقیقه حرارت دهید.
http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران سازمان ملل یمن دولت رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم رئیس جمهور قوه قضائیه شورای نگهبان سید ابراهیم رئیسی
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو بازار خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن مالیات تعطیلی شنبه ایران خودرو بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس تراکتور استقلال سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل