سه شنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۳ / 3 December, 2024
مجله ویستا
راهنمای صنایع غذایی
نویسنده : رنکن - مایکل
زیر نظر : شمس - قهرمان
مترجم : دولتخواه - مجتبیشعبانی - مریم
محل نشر : بابل
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۷/۱۹
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۱۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۴۴۹-۳۶-۰
کتاب حاضر یکی از ماخذ بینالمللی صنایع غذایی است که در آن شرح استانداردهای مواد خوراکی گردآمده است .این مواد عبارتاند از :گوشت و فرآوردههای آن, ماهی و فرآوردههای آن, میوه و سبزی, فرآوردههای نسبی, روغنها و چربیها, آب میوهها و نوشابههای گازدار و نگاهدارندهها .هر یک از این مباحث موضوعات فرعی متعددی را شامل میشود .برای مثال, در قسمت اول تحت عنوان((گوشت و فرآوردههای گوشتی)) به این موضوعات اشاره میشود :((تحلیل محصولات گوشتی)), ((محتوای گوشت)), ((نوع گوشت)), ((گوشتهای قوطی کنسرو شده)), ((استیک پخته)), ((رنگ گوشت نمک زده)) و برخی موضوعات دیگر .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست