جمعه, ۱۳ مهر, ۱۴۰۳ / 4 October, 2024
مجله ویستا

کباب برگ


گوشت گوسفند  :  ۱ کیلو گرم
ماست ساده کم چرب  :  ۷۵۰ گرم
دنبه  :  ۲۲۵ گرم
نمک  :   قدری
زعفران  :   قدری
پیاز  :  ۲ عدد
گرد انجیر  :  ۱ قاشق سوپخوری
روغن  :   قدری
آب لیموترش  :   قدری
گوشت لخم را به ضخامت یک سانتی‌متر، قطعه قطعه کرده و پیاز رنده شده و گرد انجیر کال مخلوطش نموده و برای چند ساعت در یک کاسه چینی در ماست بخوابانید.
سپس دنبه قطعه قطعه شده را نیز در ماست بخوابانید و پس از ۲۴ ساعت دو ورقه گوشت و یک ورقه دنبه را به سیخ کشیده روی آتش ذغال کباب کرده و روغن داغ به آن زده و هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود و سپس دوباره سیخ را روی آتش بگذارید همین که به اندازه کافی سرخ شد رویش قدری نمک و زعفران و آبلیمو زده سر سفره بیاورید.