پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

بیف استروگانف


بیف استروگانف
●مواد لازم :
▪گوشت مغزران گوساله یا راسته پاک کرده :: یک کیلو
▪روغن یا کره :: صد گرم
▪پیاز متوسط :: ۳ تا ۴ عدد
▪آرد :: یک قاشق سوپخوری
▪خامه :: ۱۵۰ گرم
▪سیب زمینی پشندی :: یک کیلو و نیم
▪نمک و فلفل :: به مقدار کافی
▪سس سفید :: نیم پیمانه
●طرز تهیه :
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوئیم و داخل پیاز می ریزیم د حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود . سپس دو لیوان آب در ظرف ریخته و می گذاریم گوشت بپزد و آب گوشت تمام شود . بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و بهم می زنیم بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند تا سس آن غلیظ شود . سیب زمینی ها را به نازکی یک چوب کبریت خلال کرده و در روغن فراوان سرخ می کنیم . گوشت را در دیس می ریزیم . خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم . سیب زمینی آماده شده را اطراف گوشت می ریزیم .