دوشنبه, ۱۶ مهر, ۱۴۰۳ / 7 October, 2024
مجله ویستا

کیک‌ لیمو


کیک‌ لیمو
● مواد لازم‌ (برای‌ ۱۶ تكه‌ كیك‌)
▪ كره‌ نرم‌ شده‌: ۴ قاشق‌ غذا خوری‌
▪ شكر: ۱۱۵ گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌: ۲ عدد (سفیده‌ تخم‌ مرغ‌ از زرده‌آن‌ جدا شود)
▪ پوست‌ چرخ‌ شده‌ لیمو ترش‌: ۲
▪ آب‌ لیمو ترش‌: ۱/۲ قاشق‌ غذا خوری‌
▪ بكینگ‌ پودر: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪۱ تكه‌ چوب‌ دارچین‌
● طرز تهیه‌
فر را روی‌ حرارت‌ ۳۷۵ درجه‌ فار نهایت‌(۱۹۰c درجه‌ سانتی‌ گراد) گرم‌ كرده‌ و قالب‌مستطیل‌ شكل‌ كیك‌ را چرپ‌ می‌كنیم‌ كره‌ نرم‌ شده‌را با شكر مخلوط كرده‌ و در یك‌ ظرف‌ می‌ریزیم‌ وزردهای‌ تخم‌ مرغ‌ ماست‌ سفت‌، پوست‌ و آب‌لیمو را به‌ آرامی‌ به‌ آن‌ها اضافه‌ می‌كنیم‌، سپس‌سفیده‌ تخم‌ مرغ‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ مخلوط به‌دست‌ آمده‌ را در قالب‌ كیك‌ می‌ریزیم‌. این‌ موادبه‌ مدت‌ ۲۵ دقیقه‌ تا زمانی‌ كه‌ طلایی‌ مایل‌ به‌قهوه‌ای‌ شود باید در فر بماند. سپس‌ آن‌ را درون‌یك‌ ظرف‌ برگردانده‌ و شربت‌ تهیه‌ شده‌ و حرارت‌داده‌ شده‌ كه‌ رقیق‌ است‌ را در حالی‌ كه‌ كمی‌حرارت‌ دارد روی‌ كیك‌ می‌ریزیم‌ با خلال‌ لیموتزیین‌ كرده‌ و پس‌ از سرد شدن‌ آن‌ را به‌ ۱۶ قطعه‌تقسیم‌ كرد.
منبع : خانواده سبز